Στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ θα λάβει τις οριστικές αποφάσεις του για τη βασική ενδεκάδα με την οποία θα υποδεχθεί τον Βόλο στη Ριζούπολη θα πάρει ο Νίκος Κωστένογλου.

Ο Έλληνας τεχνικός προτίθεται να επαναφέρει στην «Ένωση» το 4-2-3-1, κάτι που έχει αποφασίσει εδώ και αρκετό καιρό και, όπως γράφει σήμερα η «Ώρα των Σπορ», τώρα ψάχνει τα κατάλληλα πρόσωπα.

Η πρώτη θέση που προβληματίζεται ο κ. Κωστένγολου είναι εκείνη του αριστερού μπακ, καθώς ο Χουλτ είναι πιθανό να πάρει τη θέση του Λόπες. Η τιμωρία του Βράνιες, από εκεί και πέρα, δίνει φανέλα βασικού στον Οικονόμου και μένει να φανεί αν δίπλα του στο κέντρο της άμυνας θα παίξει ο Τσιγκρίσκι ή ο Σβάρνας.

Επόμενος «πονοκέφαλος» το δίδυμο των αμυντικών χαφ, με τους Κρίστιτσιτς και Γαλανόπουλο να έχουν το προβάδισμα, ενώ θέση διεκδικεί και ο Σιμόες.

Άλλο ένα δίλημμα αφορά τη θέση του δεξιού μπακ, αφού ο Μπακάκης με την εμφάνισή του κόντρα στη Βοσνία δήλωσε «παρών» και ίσως να προτιμηθεί αντί του Παουλίνιο.

Τέλος, υπάρχει ένα θέμα για το δεξί εξτρέμ, όπου είναι πιθανό να ξεκινήσει ο Ντέλετιτς και ο Βέρντε να ψάχνει την ευκαιρία που θα ανατρέψει την μουρμούρα που υπάρχει για τις εμφανίσεις του στην ΑΕΚ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.