Τουλάχιστον δείχνει ότι μπορεί να σκοράρει. Τρία επίσημα χωρίς γκολ είναι πολλά για τον ΟΦΗ, ο οποίος… «ξεμπούκωσε» στο φιλικό με τον Γιούχτα. Μια μέρα μετά το 0-0 με τον Πλατανιά, η ομάδα του Ηρακλείο επικράτησε 4-0 σε φιλικό παιχνίδι του ασθενέστερου αντιπάλου του.

Με τον Ανδρέα Λαμπρόπουλο να είναι ο κορυφαίος, να πετυχαίνει δύο γκολ, να φτιάχνει ένα ακόμα τέρμα, η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη είχε καλή εμφάνιση, ενώ τα άλλα δύο τέρματα πέτυχε ο Ροβύθης. Καλή παρουσία είχε και ο Μονιάκης, αλλά και ο Νιμανί, ο οποίος στα επίσημα παιχνίδια ήταν εκτός αποστολής.

Η 11αδα του ΟΦΗ: Φερντάντες (65΄Αγριμάκης), Στάθης, Μονιάκης, Δαμιανάκης, Μπανούσης, Όγιος (46’ Φαζός), Ροβίθης, Λαμπρόπουλος, Νιμανί, Φραγκουλάκης Βιτώρος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ατρόμητος: Με δύο επιστροφές και απουσίες η αποστολή

«Στιγμές σαν και αυτές»: Το υπέροχο βίντεο της ΑΕΚ από τη νίκη με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Τσακίρης: «Εμμονή για το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ, καμία άλλη κουβέντα»

Νικολακόπουλος: «Τι κερδίζει, τι χάνει ο Ολυμπιακός από τον τελικό του Κυπέλλου…»

Αθανασίου: «Οι αποφάσεις στο τέλος της σεζόν - Ποιες οι μεταγραφικές αναζητήσεις του Παναθηναϊκού»

Νίκολιτς για το Μουσείο της ΑΕΚ: «Ένιωσα σύνδεση με τη μεγάλη Ιστορία του συλλόγου - Δεν έχω ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο»

«Ολυμπιακός, Άντερλεχτ και Νις εξετάζουν την περίπτωση του Ντιαλό»

ΑΕΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Γιόβιτς και «γκαζώνει» για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Ανοίγει ο φάκελος στόπερ και... μάχη για Τσάπρα ενόψει καλοκαιριού

Τσακίρης: «Οι… υποστηρικτικοί πρωταγωνιστές της ΑΕΚ - Δεδομένα ανοιχτή και η προπόνηση πριν τον Παναθηναϊκό»

TAGS: ΟΦΗ