Την απόφαση να υποστηρίξει τις προσπάθειες μιας οργάνωσης που βοηθά τις γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο του μαστού πήρε ο Κάρλος Βαλντεράμα.

Καλύτερος τρόπος για να μπορέσει να κάνει γνωστές τις ενέργειες της οργάνωσης αυτής, δεν θα μπορούσε να υπάρχει από το αλλάξει το σήμα κατατεθέν του, δηλαδή, τα μαλλιά του.

Ο Κολομβιανός ποδοσφαιριστής έβαψε τα μαλλιά του ροζ, φόρεσε ένα πουκάμισο ίδιου χρώματος και άρχισε να κάνει βόλτες την Κυριακή στους πιο μεγάλους δρόμους της Μπογκοτά, της πρωτεύουσας της Κολομβία.

«Είναι μια πολύ κακή ασθένεια. Ωστόσο είμαστε σε θέση να την νικήσουμε εάν γίνονται εξετάσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα», τόνισε ο Βαλντεράμα.

Ο παλιός άσος του ποδοσφαίρου της Κολομβίας αποφάσισε να ενισχύσει τις προσπάθειες της οργάνωσης αυτής όταν έμαθε ότι η αδελφή του και άλλο ένα μέλος της οικογένειάς του έπασχαν από καρκίνο του μαστού.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η απάντηση του διευθυντή ποδοσφαίρου της Δανίας για το αν ο Έρικσεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται

«Σαν να σε κλοτσά άλογο»: Τι λένε οι ειδικοί για τη νέα κατάρρευση του Έρικσεν και τη λειτουργία του απινιδωτή

Πρόβα τζενεράλε ενόψει Μουντιάλ με ισοπαλία για Μαρόκο και Νορβηγία

Προπονητής εθνικής Δανίας για Έρικσεν: «Νιώθω άδειος, είναι σοκαριστική εμπειρία για όλους»

«Επανήλθε άμεσα χάρη στον βηματοδότη»: Η αναφορά του γιατρού της Δανίας για τον Έρικσεν

Συγκλονιστική στιγμή: Ουκρανοί και Δανοί όλοι μαζί μία αγκαλιά για τον Κρίστιαν Έρικσεν

Ανακούφιση με Έρικσεν: «Έχει τις αισθήσεις του και είναι καλά, δεδομένων των συνθηκών…»

Σοκ με Έρικσεν: Κατέρρευσε ξανά στον αγωνιστικό χώρο, αλλά συνήλθε!

Άνετο πέρασμα από το Λιχτενστάιν για την Κύπρο και θετικό πρόσημο ενόψει Nations League

Ανανέωσε με Πέτκοβιτς μέχρι το 2028 η Αλγερία