Ως καλλιτέχνιδα που δεν δίστασε ποτέ να «δοκιμάσει» τα όριά της, η Rihanna δεν θα μπορούσε φυσικά να περάσει απαρατήρητη στην χθεσινή απονομή των Βραβείων Grammy.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια έκλεψε την παράσταση στο Madison Square Garden, ερμηνεύοντας στη σκηνή το τραγούδι Wild Thoughts συντροφιά με τους DJ Khaled και Bryson Tiller.



Φορώντας ένα εντυπωσιακό ροζ φόρεμα με ομολογουμένως... επικίνδυνο ντεκολτέ, η 29χρονη άφησε άφωνο το κοινό με τις χορευτικές της κινήσεις.



Η χορογραφία της, εμπνευσμένη από τον νοτιοαφρικανικό χορό gwara gwara και άλλους παραδοσιακούς χορούς της Γκάνα, αποτέλεσε μια... δοκιμασία για το φόρεμά της Rihanna, που ωστόσο τελικά «άντεξε» και δεν αποκάλυψε περισσότερα απ' όσα θα ήθελε η εντυπωσιακή καλλονή από τα Μπαρμπάντος.



Νωρίτερα το ίδιο βράδυ, η ταλαντούχα τραγουδίστρια είχε κερδίσει ένα Grammy στην κατηγορία της καλύτερης ραπ συνεργασίας με τον Kendrick Lamar.

Πηγή: protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μαρίνα Καλογήρου: Κάτω από τα παράθυρα της Κωνσταντάκη που την κατηγορεί για...stalker

Αλεξάνδρου: Ασύλληπτο τρολάρισμα στην Ελληνίδου για το styling στη συναυλία της

Άννα Βίσση: Δεν θα πιστεύετε ποιός της κάνει personal training τώρα που είναι στη Νέα Υόρκη

Instagram Vs Reality: Ο Fipster... έδωσε το πώς τραβήχτηκε αυτή η φωτό της Βάλιας Χατζηθεοδώρου

Τόνια Σωτηροπούλου: Προσπάθησε να παίξει γκάιντα και φαντάζεστε πώς πήγε αυτό

Kevin Hart – Ludacris: 330.000 ευρώ την εβδομάδα για να χορέψουν το «Ελεύθερος» του Αργυρού στην Πάρο

Κατερίνα Δαλάκα - Θέμης Αμβροσιάδης: Νέο ταξίδι του ζευγαριού στο Μπαλί

Δώρα Παντέλη: Το mood της στις διακοπές είναι «τι να μαγειρέψω στον άντρα μου για μην μου ζητήσει να ξαναμαγειρέψω»!

Άντζελα Γκερέκου: Τα επίμονα σινιάλα στον δρόμο από αυτοκίνητο που την ακολουθούσε και η έκπληξη που δεν περίμενε

Θες να ξεπεράσεις έναν χωρισμό; Αυτά τα 3 Ζώδια πρέπει να πάρεις τηλέφωνο