Μια πρώτη επαφή είχαν το πρωί της Τετάρτης ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός, Σέρχιο Μαρκαριάν, με τον Γιώργο Καραγκούνη παρουσία και των συνεργατών του Ουρουγουανού προπονητή (Κωστένογλου, Μαρσενάρο, Κατεργιαννάκης, Πανταζής).

Οι δύο πλευρές συζήτησαν για περισσότερες από τρεις για την Εθνική ομάδα, έθεσαν επί τάπητος κάποια οργανωτικά ζητήματα, ενώ έγινε και σαφής καταμερισμός αρμοδιοτήτων. Μια πρώτη κουβέντα έγινε και για τις κλήσεις των διεθνών εν όψει του κρίσιμου αγώνα με την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη στα τέλη του επόμενου μήνα.

Παράλληλα οριστικοποιήθηκε η παρουσία του Σέρχιο Μαρκαριάν στη Λεωφόρο για να παρακολουθήσει την Κυριακή το ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, ενώ Καραγκούνης και Κωστένογλου θα είναι την ίδια μέρα στην Ιταλία για τον αγώνα Βερόνα-Ρόμα για να παρακολουθήσει τους έξι Έλληνες των δύο ομάδων (Μόρας, Ταχτσίδης, Χριστοδουλόπουλος από τη μια, Τοροσίδης, Χολέμπας, Μανωλάς από την άλλη).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ήττα από την Αγγλία και δύσκολη αποστολή στο Λέστερ για την Εθνική Γυναικών

Με Ισλανδία η Εθνική Ελπίδων για την πρόκριση στο Euro!

Η ανάρτηση της Εθνικής Ελλάδας για τον Μπάλντοκ

Ταουσιάνης στους 94,6: «Προέχει η ανδρών, αλλά βεβαίως θα σκεφτούμε τη συμμετοχή των Κωστούλα-Μουζακίτη στα μπαράζ»

Ανάκληση αδειών σε γήπεδα του δήμου Παγγαίου μετά τον θάνατο του 16χρονου ποδοσφαιριστή στην Καβάλα

Ταουσιάνης: «Τι άλλο να ζητήσει κανείς από αυτά τα παιδιά για τη συνολική τους εικόνα;»

Η Εθνική Ελπίδων το κυνήγησε μέχρι τέλους, αλλά της έλειψε ένα γκολ για το απευθείας εισιτήριο και τώρα… φουλ για μπαράζ

Βασιλείου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Οι Έλληνες διαιτητές δεν έχουν πλέον κίνητρο»

Ένα βήμα πιο κοντά στα τελικά του Euro η Εθνική Ελπίδων: Ο Μύθου άνοιξε το σκορ στη Βόρεια Ιρλανδία στο 32'!

Η ενδεκάδα της Εθνικής Ελπίδων στον «τελικό» με τη Βόρεια Ιρλανδία