Επιχείρηση ανύψωσης ηθικού στον Άρη. Ο Δημήτρης Ηλιάδης βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της ομάδας και πριν την έναρξη της προπόνησης της Τρίτης συζήτησε με τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς για αρκετή ώρα.

Θέμα συζήτησης των δύο ανδρών ήταν το κλίμα που επικρατεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα πριν το ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Ο ισχυρός άνδρας των «κίτρινων» αναμένεται να συναντηθεί και με τους παίκτες σε μία από τις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας πριν το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Ένα ματς έπαιξε καλά ο Ολυμπιακός και στο επόμενο έκανε έξι αλλαγές!»

Μπέος: «Ντροπή η διαιτησία με ΠΑΟΚ, από το πρώτο λεπτό έδειξε τις προθέσεις της»

Αθανασίου: «Επαγγελματική νίκη του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη - Να δημιουργήσει μια προσδοκία για τη νέα σεζόν»

Συγκέντρωσε περισσότερους βαθμούς κι από τη χρονιά του νταμπλ η ΑΕΚ - Πρώτη φορά μπαίνει ως 1η στα playoffs

«Όταν η αγάπη είναι αληθινή δεν μετριέται με χρόνια, αλλά με στιγμές»: Το υπέροχο γράμμα του Μάνταλου στον γιο του

Αυτά είναι τα κριτήρια ισοβαθμίας σε Playoffs και Playouts

Τσορμπατζόγλου: «Ο Λουτσέσκου καλείται να εξηγήσει την ανασφάλεια που έβγαλε ο ΠΑΟΚ - Τώρα χρειάζεται μια νίκη παραπάνω»

Σαββόπουλος: «Τέτοια η απογοήτευση του κόσμου του Άρη που πλέον δεν μπορεί ούτε να αποδοκιμάσει»

Κετσετζόγλου: «Αποδείχθηκε ότι δεν υπήρχε αγωνιστικό πρόβλημα στην ΑΕΚ - Προτιμώ έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα»

Δεσύλλας: «Να μπει στα playoffs σαν να διεκδικεί πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός - Δεν έπρεπε να χαλαρώσει μετά το 60’»

TAGS: Άρης