Η ανακοίνωση
Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ενημερώνει ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τους φιλικούς αγώνες του «Cretan Training Camp», ΟΦΗ – Άντερλεχτ (3/12, 19:00) & Παναιτωλικός – Άντερλεχτ (6/12, 15:00), οι οποίοι θα γίνουν στο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, θα εισέρχονται στο γήπεδο με την επίδειξη του εισιτηρίου τους.
Οι τιμές των απλών εισιτηρίων

Σε κάθε αγώνα του «Cretan Training Camp» θα υπάρχει γενική είσοδος 10 ευρώ (5 ευρώ παιδικό εισιτήριο) για όλες τις θύρες, με εξαίρεση την Θύρα 9 «VIP Ευγένιος Γκέραρντ», στην οποία η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 20 ευρώ (10 ευρώ παιδικό).

Παράλληλα δίνεται η δυνατότητα σε όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν και τους δυο αγώνες, να επωφεληθούν από την προνομιακή τιμή του COMBO εισιτηρίου (γενική είσοδος: 15 ευρώ). Το COMBO εισιτήριο θα ισχύει μόνο στις Θύρες 2, 3, 7Α, 7Β.

Για την έκδοση των εισιτηρίων ΔΕΝ απαιτείται η απόκτηση της Κάρτας Φίλου ΟΦΗ.
Στον αγώνα «Παναιτωλικός – Άντερλεχτ» (6/12) η Θύρα 1 θα είναι κλειστή. Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας στην συγκεκριμένη Θύρα, θα μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα από τη Θύρα 8.

Οι τρόποι διάθεσης των απλών εισιτηρίων

Ηλεκτρονικά από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας, στην ενότητα «ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ» και μέσω της ιστοσελίδας της Ticketmaster.
Τηλεφωνικά, μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της Ticketmaster στο 211 1981535 (Δευτέρα – Κυριακή 10:00-21:00)
Από τα εξής φυσικά σημεία πώλησης:
* Από το OFI FC Official Store, στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» (επί της οδού Καντάνου, δίπλα στην είσοδο της Θύρας 9). Ωράριο: Δευτέρα 9:00 – 15:00, Πέμπτη & Παρασκευή 9:00-14:30 & 17:30-21:00.

*Από το Stadium Cafe, (οδός Σοφοκλή Βενιζέλου 109). Ωράριο: Δευτέρα – Κυριακή 08:00 – 23:00, τηλ. επικοινωνίας: 2810313727

Την ημέρα του εκάστοτε αγώνα απλά εισιτήρια θα εκδίδονται ηλεκτρονικά, τηλεφωνικά, αλλά και από τα εξής φυσικά σημεία:

Το Σάββατο 3/12 από τις 11:00 ως τις 18:30 στο εκδοτήριο επί της οδού Καντάνου (στο parking που βρίσκεται απέναντι από την είσοδο του OFI Crete FC Official Store) αλλά και από το Stadium Cafe.

Την Τρίτη 6/12 από τις 10:00 ως τις 15:00 στο εκδοτήριο επί της οδού Καντάνου (στο parking που βρίσκεται απέναντι από την είσοδο του OFI Crete FC Official Store) αλλά και από το Stadium Cafe.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: Τα τμήματα Κ15 και Κ16 επισκέφθηκαν τα Μουσεία στην Allwyn Arena

Μπενίτεθ: «Θέλω να έχουν συνεισφορά και να αισθάνονται σημαντικοί όλοι οι παίκτες, πιο δύσκολο αυτό το ματς με τον ΟΦΗ»

Άρης: Επιστροφή στις προπονήσεις ενόψει Ατρομήτου

Τσακίρης: «Σίγουρα τρεις αλλαγές στην 11άδα της ΑΕΚ – Διεκδικεί φανέλα βασικού ο Κοϊτά»

Παναθηναϊκός: Πρωτοβουλία ενημέρωσης για την Παγκόσμια Ημέρα Παχυσαρκίας

Νικολακόπουλος: «Ο Ποντένσε προσπαθεί πολύ να γυρίσει 100% έτοιμος στον Ολυμπιακό»

Αθανασίου: «Παίρνει το σημερινό ματς και ηρεμεί εν πολλοίς ο Παναθηναϊκός - Οι σκέψεις Μπενίτεθ για την 11άδα με ΟΦΗ»

Κετσετζόγλου: «Οι υπερδιπλάσιες σέντρες της ΑΕΚ και η διαφαινόμενη αποφυγή τιμωρίας»

Σταματέλος: «Να δείξει με τον ΠΑΟΚ την γνώριμη εικόνα του Ολυμπιακού στα ντέρμπι - Τα βλέμματα στον Ποντένσε»

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον Δανιήλ: «Μία από τις σημαντικότερες προπονητικές μορφές της ιστορίας του συλλόγου»

TAGS: ΟΦΗ