Η κακή μέχρι στιγμής πορεία της Εθνικής Ελλάδος στα προκριματικά του EURO2016 έχει στενέψει τα περιθώρια για περαιτέρω απώλειες βαθμών και πλέον με προπονητή τον Σέρτζιο Μαρκαριάν καλείται να κάνει μία νέα αρχή και να προσπαθήσει να αντιστρέψει τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει μέχρι τώρα.

Έτσι, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία προμηθεύτηκε εισιτήρια για την κρίσιμη αναμέτρηση εναντίον της Ουγγαρίας την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015 στη Βουδαπέστη και καλεί τους Έλληνες φιλάθλους που δύνανται να παραστούν στην ουγγρική πρωτεύουσα να τη στηρίξουν με την παρουσία τους στο γήπεδο.

Τα εισιτήρια θα διατεθούν μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας epo.gr και ανέρχονται στα 15 ευρώ. Η προθεσμία για τις παραγγελίες λήγει στις 19 Μαρτίου και ώρα 00.00 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους από το «The Millenium Court», διεύθυνση Piarista utca 4, 1052 Budapest,Hungary τις ακόλουθες ημέρες και ώρες:
- Σαββάτο 28/03/2015: 12:00 – 21:00
- Κυριακή 29/03/2015: 10:00 – 17:00

Τα εισιτήρια θα διατίθενται αποκλειστικά σε Έλληνες ή Κύπριους υπηκόους. Η παραλαβή τους θα γίνεται μόνο με επίδειξη διαβατηρίου ή αστυνομικής ταυτότητας. Σε περίπτωση μη επίδειξης κάποιου από τα ανωτέρω αναφερόμενα έγγραφα, δεν θα παραδίδονται εισιτήρια και δεν θα επιστρέφεται το αντίτιμό τους.

Τα εισιτήρια αφορούν αποκλειστικά μεμονωμένους φιλάθλους, καθένας εκ των οποίων μπορεί να προμηθεύεται μέχρι ένα (1) εισιτήριο. Απαγορεύεται η χρήση των εισιτηρίων για εμπορικούς, διαφημιστικούς ή πάσης φύσεως προωθητικούς λόγους.

Για παραγγελία εισιτηρίων μπείτε στο epo.gr.

Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια και τηλεφωνικά στον αριθμό 210-8938111. Σημειώνεται ότι το κόστος αγοράς εισιτηρίων μέσω τηλεφώνου επιβαρύνεται από τη εταιρεία "Tickethour S.A." που τα διανέμει, και όχι από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με ένα (1) ευρώ, επιπλέον.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube