Από δέκα ευρώ ξεκινάει η τιμή των εισιτηρίων για το εντός έδρας ματς του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ, με τους «ερυθρόλευκους» να ανακοινώνουν πως η διάθεσή τους ξεκινάει από την Πέμπτη (21/2).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 22ης Αγωνιστικής της Super League Ελλάδος απέναντι στον ΟΦΗ που θα διεξαχθεί στο στάδιο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" τη Δευτέρα 25/2 και ώρα 17:15, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, από Πέμπτη 21/2 έως Παρασκευή 22/2 (10:00 - 18:00), Σάββατο 23/2 (10:00 - 15:00) και Δευτέρα 25/2 από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Εισιτήρια θα διατεθούν και μέσω Internet (www.olympiacos.org) από Πέμπτη 21/2 από τις 10:00 έως την εξάντλησή τους.
Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται με τους εξής τρόπους:
α) την λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email)
β) από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", με την επίδειξη Α.Δ.Τ. και του επιβεβαιωτικού email συναλλαγής, με τις ανωτέρω ώρες λειτουργίας
γ) με την εφαρμογή Ticket Mobile κατά την οποία το εισιτήριο εμφανίζεται σε Smartphone.

Κάθε φίλαθλος θα μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια εφόσον προσκομίσει ισάριθμες ταυτότητες και κάρτες φιλάθλου και να έχει υποχρεωτικά και το ΑΜΚΑ.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 10€, 15€, 20€, 25€, 30€, 40€, 50€, 100€ (VIP) & 150€ (VVIP)

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» που ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από το γραφείο το τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).

Επίσης θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» και από το Internet (www.olympiacossfp.gr )

Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π στο 2104190902-4 και 2111007060.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Οι φίλαθλοι της ομάδας μας που είναι ΑΜΕΑ (με πάθηση άνω των 67% και χωρίς κινητικά προβλήματα) και οι ΑΝΕΡΓΟΙ (κάρτα ανεργίας σε ισχύ) θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια στις θύρες 21 & 22 με την ειδική τιμή των 5€ και χωρίς χρήση κάρτας φιλάθλου Ερασιτέχνη.
Τα συγκεκριμένα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, ΜΟΝΟ τις ακόλουθες ημέρες ή έως την εξάντλησή τους, Πέμπτη 21/2 (10:00 - 18:00), Παρασκευή 22/2 (10:00 - 18:00), Σάββατο 23/2 (10:00 - 15:00), με την προσκόμιση του ΑΔΤ, ΑΜΚΑ και της Κάρτας Ανεργίας (ΑΝΕΡΓΟΙ) ή την Γνωστοποίηση Αποτελέσματος Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΑΜΕΑ).

Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα επίσημα σημεία πώλησης της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Έχουν υποχρέωση οι παίκτες του Ολυμπιακού να πάρουν το πρωτάθλημα και για αυτό...»

Τσακίρης: «Ψάχνει για βασική επιλογή στο 6 η ΑΕΚ - Η ιδιαιτερότητα για τον στόπερ»

Πανσερραϊκός: Συνέντευξη Τύπου του Καζία τη Δευτέρα - Τα θέματα που θα τεθούν

Ισέκα: «Ανυπομονώ για το Σούπερ Καπ - Η σύζυγός μου έκλαιγε όταν έφυγα από τον ΟΦΗ»

Δεσύλλας: «Οι λεπτομέρειες για τον Βοτανικό - Έτσι θα είναι εσωτερικά το γήπεδο»

Μάνατζερ Λιβάκοβιτς: «Fake news τα περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού»

Οζντόεφ: «Μόνο μέσα από τον ανταγωνισμό εξελίσσεσαι - Πιο ανταγωνιστικό το ελληνικό πρωτάθλημα από το ρωσικό»

Ντεσπόντοφ: «Νιώθω καλά στον ΠΑΟΚ και δεν μου περνάει από το μυαλό να φύγω»

Φρίντεκ: «Θα ήθελα να παίζω περισσότερο - Όλα ανοιχτά με το μέλλον μου στον Άρη»

ΠΑΟΚ: Επιμένει για Αντράντε και μετρά αντίστροφα για την επιστροφή στις προπονήσεις