Ανακοίνωση για τη διάθεση των εισιτήριων του ματς, Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή (02/10, 18:15), εξέδωσε η «πράσινη» ΠΑΕ. Η πώληση θα ξεκινήσει διαδικτυακά την Τρίτη για τα μέλη της Συμμαχίας και την Τετάρτη τα μη μέλη. Από την Παρασκευή θα μπορεί να πηγαίνει ο κόσμος στα εκδοτήρια.

Αναλυτικά

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης, στο γήπεδο «Απ. Νικολαΐδης» την Κυριακή 02/10 και ώρα 18:15, για την 6η αγωνιστική της Super League Ελλάδα 2016/17.

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινά αύριο Τρίτη 27/9, μέσω web για τα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

Την Τετάρτη 28/9 η διάθεση των εισιτηρίων «ανοίγει» για όλους τους φιλάθλους μέσω web.

Από την Παρασκευή 30/09 η εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται και από τα εκδοτήρια της Λεωφόρου Θ.4, από τις 09:30 έως τις 17:30

Το Σάββατο 01/10 τα εκδοτήρια του γηπέδου θα εξυπηρετούν τον κόσμο από τις 10:00 έως τις 14:00, ενώ την ημέρα του αγώνα θα λειτουργήσουν από τις 09:30 έως και την έναρξη της αναμέτρησης.

Οι τιμές των εισιτηρίων μέσω web και μέσω box office είναι:



Οι φίλαθλοι δικαιούνται 4 εισιτήρια, εφόσον -για κάθε εισιτήριο ξεχωριστά-, δηλώσουν το ΑΜΚΑ και τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας του φιλάθλου, εξ’ ονόματος του οποίου, αγοράζουν το εισιτήριο.

Ο έλεγχος των αποδεικτικών ΑΜΚΑ και ΑΔΤ είναι αυστηρός και σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων, η ομάδα διατηρεί το δικαίωμα απαγόρευσης εισόδου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube