Την ώρα που ο Ολυμπιακός θα δίνει τη δική του δύσκολη μάχη απέναντι στην Μπαρτσελόνα στο «Γ. Καραϊσκάκης», άλλα επτά σημαντικά παιχνίδια διεξάγονται ανά την Ευρώπη για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Ξεχωρίζουν οι αγώνες Ρόμα-Τσέλσι για το τρίτο και Σπόρτινγκ-Γιουβέντους για το τέταρτο γκρουπ.

Α’ Όμιλος
Η Μαν. Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Μπενφίκα και έχει τη δυνατότητα να εξασφαλίσει την πρόκριση. Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει όλα τα προβλήματα συγκεντρωμένα στη μεσαία γραμμή, καθώς δεν υπολογίζει σε Πογκμπά, Φελαϊνί και Κάρικ. Λουιζάο και Αλμέιδα θα λείψουν από τους «αετούς» που είναι στο μηδέν και με τέσσερις σερί ήττες έχουν κάνει αρνητικό ρεκόρ στην ευρωπαϊκή ιστορία τους. Η Βασιλεία έχει την ευκαιρία να αγκαλιάσει την πρόκριση με νίκη κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Απών θα είναι ο Φαν Βολφσβίνκελ για τους γηπεδούχους, ενώ πλήρης παρατάσσεται η ρωσική ομάδα που με τρίποντο μπαίνει δυναμικά στο κόλπο της πρόκρισης.

Βαθμολογία: Μαν. Γιουνάιτεντ 9, Βασιλεία 6, ΤΣΣΚΑ 3, Μπενφίκα 0.
Επόμενη αγωνιστική (22/11): Βασιλεία-Μαν. Γιουνάιτεντ, ΤΣΣΚΑ-Μπενφίκα.

Β’ Όμιλος
Μετά το 4-0 στις Βρυξέλλες, η πρωτοπόρος Παρί με νίκη επί της Άντερλεχτ στη Γαλλία σφιχταγκαλιάζει την πρόκριση. Εκτός είναι ο τραυματίας Μότα, αλλά επανέρχεται ο Νεϊμάρ που ήταν τραυματίας στο πρωτάθλημα. Η Μπάγερν μπορεί να απλοποιήσει τα πράγματα με νίκη στη Γλασκώβη κόντρα στη Σέλτικ, ωστόσο στις σημαντικές απουσίες των Νόιερ, Ριμπερί, Μίλερ και Μπερνάτ, προστέθηκε κι αυτή του Λεβαντόφσκι.

Βαθμολογία: Παρί 9, Μπάγερν 6, Σέλτικ 3, Άντερλεχτ 0.
Επόμενη αγωνιστική (22/11): Παρί-Σέλτικ, Άντερλεχτ-Μπάγερν.

Γ’ Όμιλος
Ντέρμπι κορυφής στο «Ολίμπικο», όπου η Ρόμα υποδέχεται την πρωτοπόρο Τσέλσι μετά το χορταστικό 3-3 στο Λονδίνο. Πέρες, Κάρσντορπ και Σικ είναι νοκ άουτ για τους «τζιαλορόσι», αλλά αποθεραπεύτηκε ο Μανωλάς. Για τους «μπλε», που έχουν φύγει ηττημένοι στις τρεις τελευταίες επισκέψεις τους στην Ιταλία, νοκ άουτ είναι ο Μόουζες και αμφίβολος ο Καντέ. Η Ατλέτικο παίζει το τελευταίο της χαρτί υποδεχόμενη την Καραμπάγκ χωρίς Καράσκο και Κόκε.

Βαθμολογία: Τσέλσι 7, Ρόμα 5, Ατλέτικο 2, Καραμπάγκ 1.
Επόμενη αγωνιστική (22/11): Καραμπάγκ-Τσέλσι, Ατλέτικο-Ρόμα.

Δ’ Όμιλος
Στη σκιά του ελληνικού ενδιαφέροντος αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα, η Σπόρτινγκ υποδέχεται τη Γιουβέντους, που με νίκη μπορεί να εξασφαλίσει την πρόκριση. Τα «λιοντάρια», που αν πάρουν το τρίποντο ελπίζουν βάσιμα για την πρόκριση, έχουν αρκετές απουσίες καθώς ο Ζόρζε Ζεσούς δεν θα έχει στη διάθεσή του Ματιέ, Καμπράλ και Πιτσίνι, ενώ αμφίβολος είναι ο Καρβάλιο. Μπενατιά και Χέβεντες θα λείψουν για τη «Γηραιά Κυρία».

Βαθμολογία: Μπαρτσελόνα 9, Γιουβέντους 6, Σπόρτινγκ 3, Ολυμπιακός 0.
Επόμενη αγωνιστική (22/11): Σπόρτινγκ-Ολυμπιακός, Γιουβέντους-Μπαρτσελόνα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube