Ο παγκόσμιος πρωταθλητής κλειστού στίβου στο επί κοντώ θα αντιμετωπίσει τον παγκόσμιο ρέκορντμαν του αγωνίσματος, δυο αγώνες μετά την αποτυχημένη πρώτη τους απόπειρα στην Ντόχα, αφού ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής απουσίασε τότε την τελευταία στιγμή, λόγω του τραυματισμού του στον ώμο.

Στο ύψος των ανδρών, ο κορυφαίος φέτος Μουτάζ Μπαρσίμ θα αντιμετωπίσει τους πιθανούς αντιπάλους του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Πεκίνου, πλην του Μποχντάν Μπονταρένκο, ήτοι τους Ιβάν Ούκοφ, Ντέρεκ Ντρούιν και Αντρι Προτσένκο.

Στα 400 μέτρα ανδρών και γυναικών, θα μονομαχήσουν οι Αλισον Φέλιξ, Σάνια Ρίτσαρντς από τη μία και οι Κίρανι Τζέιμς και Λασόν Μέριτ από την άλλη.

Στα 5.000 μέτρα γυναικών, θα ντεμπουτάρει στον ανοιχτό στίβο η Γκενζέλε Ντιμπάμπα και στα 10.000 μέτρα ανδρών ο Μο Φάρα θα θελήσει να πάρει εκδίκηση για την ήττα του στην Ντόχα.

Ο Τζάστιν Γκάτλιν θα συμμετάσχει στα 200 μέτρα στους άνδρες, ενώ στα 100 μέτρα γυναικών η κορυφαία φέτος στον κόσμο, η Ελέιν Τόμπσον, θα αντιμετωπίσει τη «χρυσή» Ολυμπιονίκη και παγκόσμια πρωταθλήτρια, Σέλι-Ανν Φρέιζερ, την Μπλάσινγκ Οκαγκμπάρε και την παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2011, Καρμελίτα Τζέτερ.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube