Έξι ομάδες θα αντιμετωπίσει -μέχρι στιγμής- κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν το πρόγραμμα (Αυστρία-Ελλάδα-Βέλγιο-Ελλάδα) με το οποίο θα κινηθούν εν μέσω προετοιμασίας, στο οποίο περιλαμβάνονται και έξι φιλικά παιχνίδια.

Αυστρία 27 Ιουνίου: Χορν
Αυστρία 30 Ιουνίου: Βάκερ Ίνσμπρουκ
Βέλγιο 8 Ιουλίου: Γάνδη
Βέλγιο 13 Ιουλίου: Βέστερλο
Βέλγιο 15 Ιουλίου: Σταντάρ Λιέγης
Ελλάδα 20 Ιουλίου: Ατρόμητος

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

Σε λίγες ημέρες η ομάδα μας θα μπει στη «μάχη» της νέας σεζόν. Σε μία εβδομάδα ο Ολυμπιακός θα αναχωρήσει για την Αυστρία, όπου θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του.

Εκεί, οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν δύο φιλικά παιχνίδια, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να μπουν από νωρίς σε κλίμα αγώνα. Το πρώτο φιλικό για την εφετινή καλοκαιρινή προετοιμασία είναι προγραμματισμένο για τις 27 Ιουνίου, με αντίπαλο την SV Horn. Λίγες ημέρες μετά, στις 30 Ιουνίου, ο Θρύλος θα παίξει το δεύτερο φιλικό του, ξανά στην Αυστρία, αυτή τη φορά με αντίπαλο την Wacker Innsbruck.

Με αυτές τις δύο αναμετρήσεις θα ολοκληρωθεί το πρώτο στάδιο προετοιμασίας και μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα (1/7), όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 6 του ίδιου μήνα, ο Ολυμπιακός θα αναχωρήσει για το Βέλγιο, όπου θα συνεχίσει την προετοιμασία.

Επί βελγικού εδάφους, οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν προγραμματίσει τρία φιλικά. Το πρώτο στις 8 Ιουλίου (20:30), με αντίπαλο την KAA Gent, στο γήπεδο Ghelamco Arena. Στη συνέχεια, μετά από πέντε ημέρες και συγκεκριμένα στις 13 Ιουλίου (19:00), ο Θρύλος θα παίξει με την KVC Westerlo, στο ομώνυμο γήπεδο, ενώ μετά από δύο ημέρες, θα κλείσει ο «κύκλος» των φιλικών και στο Βέλγιο. Στις 15 Ιουλίου (19:00), θα γίνει το ματς με την Royal Standard Liege FC, στο γήπεδο Maurice Dufrasne Stadium.

Με την επιστροφή του Ολυμπιακού μας στην Ελλάδα (16/7) είναι προγραμματισμένο ακόμη ένα ματς, τελευταίο (μέχρι στιγμής) πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Αυτό με αντίπαλο τον Ατρόμητο, στις 20 Ιουλίου (21:00), στο γήπεδο Περιστερίου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σταθόπουλος στη Δίκη: «Λογική η κριτική στον Μεντιλίμπαρ»

Τσανάκας: «Η σεζόν του Ολυμπιακού θυμίζει ένα roller coaster»

Δεσύλλας: «Η επίθεση παραμένει η μεγάλη πληγή του Παναθηναϊκού»

Ντέμης: «Καλύτερος ο Ολυμπιακός στην Τούμπα, πρόβλημα όταν δεν είναι σε φόρμα ο Ελ Κααμπί»

Ντέμης: «Η ΑΕΚ είχε τις ευκαιρίες για να κερδίσει το ντέρμπι - Απίθανος ο Μαρίν, ο καλύτερος από τον Γενάρη»

Ντέμης: «Ο Παναθηναϊκός έχει ίσως το καλύτερο ρόστερ αλλά όχι ταυτότητα - Σημαία στο ντέρμπι ο Τετέι»

Τσορμπατζόγλου: «Συζητά με Κοσέλεφ ο ΠΑΟΚ για τις αλλαγές - Καλύτερα νούμερα ακόμη και από Ελ Κααμπί ο Γερεμέγεφ»

Τσακίρης: «Έβγαλε αίσθημα… αυτοσυντήρησης η ΑΕΚ στη Λεωφόρο - Η ομάδα δεν πήρε τα ρίσκα που διέταξε ο Νίκολιτς»

Καπνογόνα και συνθήματα στην προπόνηση του Asteras AKTOR ενόψει Λάρισας!

Πλήγμα για τον Άρη: Κάταγμα στο χέρι ο Διούδης, χάνει το φινάλε της σεζόν