Με όλους τους παίκτες παρόντες συνεχίζεται οι προετοιμασία της Κέρκυρας για τον αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, μετά τις ολιγοήμερες διακοπές που απόλαυσαν παίκτες και τεχνική ηγεσία.

Οι «Φαίακες» μπήκαν το απόγευμα του Σαββάτου στις προπονήσεις, με το μυαλό να βρίσκεται στο δύσκολο πρόγραμμα που έχουν να φέρουν εις πέρας το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου, όταν θα αντιμετωπίσουν εντός Αστέρα Τρίπολης (3/1), ΠΑΟΚ για το Κύπελλο (7/1) και Ξάνθη (17/1) και εκτός τον ΟΦΗ (11/1) και τον Πανθρακικό (14/1).

Στα μεταγραφικά, ο Μιχάλης Γρηγορίου αναμένεται να συζητήσει με την διοίκηση για τις αποδεσμεύσεις που αναμένεται να γίνουν, προκειμένου να ξεκινήσει η ενίσχυση του ρόστερ στις θέσεις που χρειάζεται και να ενταχθούν οι νέοι παίκτες στην ομάδα όσο πιο γρήγορα γίνεται.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR

«Παραμένει στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Μαρτινέλι»

Μεντιλίμπαρ: «Πρέπει να ξαναβρούμε την πίστη μας, να γίνουμε η ομάδα που όλοι σέβονταν - Δεν χαρίζουμε ούτε δύο λεπτά»