Στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ φαίνεται πως βρίσκεται ο Μπράνιμιρ Καλάιτσα.

Όπως αποκαλύφθηκε χθες, ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός της Μπενφίκα έχει προταθεί στην «Ένωση», τον Παναθηναϊκό και τον ΑΠΟΕΛ.

Σήμερα η Live Sport γράφει πως ο διεθνής στόπερ έχει συμβόλαιο 200 με 250 χιλιάδες ευρώ και έχει προταθεί στην ΑΕΚ με ποσοστό μεταπώλησης ύψους 50% και εξετάζεται επίσης από την Μπράγκα και την Τβέντε.

Μάλιστα, το δημοσίευμα υπογραμμίζει την ενόχληση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ για το γεγονός πως δημοσιοποιήθηκε η πρότασή της λίγες ώρες μετά την κατάθεσής της και δεν αποκλείεται να μην ασχοληθεί άλλο ο Ίλια Ίβιτς.

Άλλωστε, στον «Δικέφαλο» έχουν ως προτεραιότητα την παραμονή του Βράνιες, ενώ υπάρχουν ο Σβάρνας και ο Οικονόμου για τη θέση του δεξιού στόπερ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ΔΕΑΒ τιμώρησε τον ΠΑΟΚ για τη φθορά στις κερκίδες του «Πανθεσσαλικού» στον τελικό Κυπέλλου

Παλαίμαχοι ΑΕΚ για Σταύρο Τσόχο: «Θα θυμόμαστε πάντα τη συγκλονιστική περιγραφή του στην πρόκρισή μας»

Παρελθόν από τον Βόλο ο Μπουζούκης

Τσακίρης: «Το ερωτηματικό του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός - Προβάδισμα για 11άδα ο Γιόβιτς»

Απάντηση Άρη σε Ντιόπ: «Κάθε βράδυ τον μαζεύαμε μεθυσμένο από τα μπαράκια»

Νικολακόπουλος: «Τι αποτελέσματα φέρνουν οι Ισπανοί διαιτητές στα ντέρμπι Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ»

Ανεβάζουν ρυθμούς στον ΠΑΟΚ, σε διαδικασία επιστροφής οι Χατσίδης και Γιακουμάκης

Αθανασίου: «Πολύ ενεργός ο Μπαλντίνι στον Παναθηναϊκό, οι τέσσερις μεταγραφικές προτεραιότητες»

ΑΕΛ Novibet: Πειθαρχική δίωξη στον Νταβέλη μετά τις καταγγελίες για τη διαιτησία στο ματς με τον Πανσερραϊκό

Επίσημο: Προπονητής της Καλαμάτας ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας!

TAGS: A.E.K.