Χρησιμοποιώντας αρκετούς παίκτες από την ομάδα Νέων (στο β’ ημίχρονο), ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 1-1 στην έδρα του Αιγινιακού έχοντας στη σύνθεσή του για πρώτη φορά τον Δημήτρη Παπαδόπουλο.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης τον επέλεξε στην επίθεση, δίδυμο με τον Περέιρα, ο οποίος νωρίς νωρίς πλάσαρε με άνεση τον Τόλιο ανοίγοντας το σκορ στο 3ο λεπτό. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, ο Μάρτενς με εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Παπαδόπουλος δεν μπόρεσε με το κεφάλι να βρει δίχτυα. Ενδιάμεσα δοκάρι είχε και ο Αιγινιακός σε κεφαλιά του Κουτσοσπύρου στο 13ο λεπτό.



Στο δεύτερο μέρος, ο Έλληνας τεχνικός προχώρησε σε αρκετές αλλαγές, έχοντας την ευκαιρία να τεστάρει αρκετούς παίκτες από την Κ-20 που μάλιστα δεν τα πήγαν άσχημα. Όμως μια στιγμή αδράνειας στην άμυνα επέτρεψε στους γηπεδούχους να φτάνουν στην ισοφάριση με τον Ναουμτσέφσκι.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε κάποιες ευκαιρίες για γκολ στην συνέχεια, με πιο χαρακτηριστικές μια κεφαλιά του Κούστα (έδιωξε ο τερματοφύλακας του Αιγινιακού) και δοκάρι σε κοντινή προβολή του Κάκκο στο 86’. Το φιλικό παρακολούθησε ο Ζήσης Βρύζας και περίπου 500 φίλοι των «ασπρόμαυρων».



Οι συνθέσεις:

Αιγινιακός: Τόλιος (75' Φαρμάκης), Τέλλος, Λιόλιος, Αραμπατζής (78' Αχαλινόπουλος), Γιαζιτζόγλου, Μασάντο (71' Ντος Σάντος), Πολύζος (51' Ρίκκα), Ζούρκος (66' Πέντα), Ναουμτσέφσκι, Κουτσοσπύρος (80' Δεμηττζόγλου), Πόποβιτς (66' Καζάκης).

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ (55' Γιακουμής), Σκόνδρας (46' Βίτορ), Ποζατζίδης (65' Τουμανίδης), Κατσικάς, Σπυρόπουλος, Σαββίδης (65' Πούγγουρας), Τζανδάρης (65' Πατράλης), Γκολάσα (46' Τζιόλης), Παπαδόπουλος (60' Κούστα), Περέιρα (73' Κάκκο), Μάρτενς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συγκινητικό ποστ από Ποντένσε: «Σε κάθε παιδί στην Ελλάδα, είστε τυχεροί που είστε οπαδοί του Ολυμπιακού»

Super 3: «Ερασιτεχνικός ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας από τα γραφεία έως τα αποδυτήρια - Ακόμη περιμένουμε εξηγήσεις»!

Στην Τήνο o Δημήτρης Μελισσανίδης με το υπερπολυτελές Vera - Δείτε φωτογραφίες

Νικολογιάννης: «Καμία απάντηση από τον Σάρι στον Παναθηναϊκό - Καθοριστική η επόμενη εβδομάδα για το θέμα του προπονητή»

Τσορμπατζόγλου: «Θέμα χρόνου να ανακοινωθεί από τον ΠΑΟΚ ο Θυμιάνης, κρούση και για Τσιφτσή»

Νικολακόπουλος: «Πώς έχει το θέμα με Ελ Κααμπί στον Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Επειδή είναι ο Αραούχο τού έκανε τέτοια προσφορά η ΑΕΚ»

Δημάτος για Αραούχο: «Έφερες κάτι διαφορετικό από την πρώτη μέρα»

Γιαννούλης: «Έχω ενδιαφέρον από Ελλάδα - Έχω μιλήσει, αλλά δεν είναι προτεραιότητά μου να γυρίσω αυτήν τη στιγμή»

Προ των πυλών της Λαμίας ο Σατσιάς για αντί-Βόκολος

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.