Την απόφαση να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό έλαβε ο Νίκος Λυμπερόπουλος και το βάρος πλέον στην ομάδα πέφτει στον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος καλείται να τρέξει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Θέμα αποχώρησης του Εβρίτη προπονητή δεν τίθεται αυτή τη στιγμή στο «τριφύλλι», όπως τόνισε χθες στο ρεπορτάζ του ο Κώστας Μανωλιουδάκης στον ΣΠΟΡ FM, και πλέον εκείνο που απομένει είναι η συνάντησή του με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ λείπει στο εξωτερικό για επαγγελματικές του υποχρεώσεις και φαίνεται πως έχει ενημερώσει τον Ουζουνίδη πως θα συναντηθούν κατά πάσα πιθανότητα σήμερα, ώστε να συζητήσουν όλα τα φλέγοντα θέματα της ομάδας: όπως το μπάτζετ της επόμενης σεζόν, οι πιθανές πωλήσεις ποδοσφαιριστών και οι αποδεσμεύσεις που πρέπει να γίνουν από το ρόστερ.

Όλα δείχνουν ότι το «τριφύλλι» θα πάει με μικρό μπάτζετ και θα βασιστεί κατά κύριο λόγο σε νεαρούς ποδοσφαιριστές και κάποιους πιο έμπειρους, με στόχο να κλείσει… τις πληγές που άφησε ο τυφώνας Στραματσόνι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αντιπρόεδρος ΠΑΕ Καλαμάτας: «Με διαβεβαίωσαν ότι τον Νοέμβριο θα είμαστε σε κατάσταση να αγωνιστούμε στη έδρα μας»

Εκτός προπόνησης Μορόν, Καντεβέρε στον Άρη

Τσορμπατζόγλου: «Δεν πρόκειται να προχωρήσει σε απόκτηση παίκτη ο ΠΑΟΚ - Ο Κώστογλου είναι ένας ένας μικρός Ζίβκοβιτς»

Δεσύλλας: «Λείπουν 14 διεθνείς, αλλά ο Νίστρουπ έχει αρκετούς βασικούς για δουλειά»

Τσακίρης: «Προλαβαίνει την επιστροφή ο Ρότα, ερωτηματικό ο Στρακόσα - Δύσκολο να βρεθούν έξτρα εισιτήρια για Λονδίνο»

Τσανάκας: «Οι νέοι που έχουν ξεχωρίσει και αυτοί από τους οποίους περιμένει περισσότερα ο Ολυμπιακός»

Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του Καυτανζογλείου: «Το γήπεδο είναι έτοιμο»

Η αφοσίωση στον Ολυμπιακό, ο αγαπημένος του παίκτης και ο Spiderman: Ο Αρμάντο Γκονζάλες… αποκαλύπτεται

Το κάλεσμα της ΑΕΚ στον κόσμο της: «Κάνε το δικό σου 90λεπτο»

Νίκολιτς: «Αδιανόητα ωραία η ατμόσφαιρα στη Ν. Φιλαδέλφεια» - Το περιστατικό με τη γιαγιά και το… καπνογόνο!