Με κάθε λεπτομέρεια για το που βρίσκονται τα μεταγραφικά ενημέρωσε ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς τον Ντούσαν Μπάγεβιτς την Πέμπτη.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ επέστρεψε το βράδυ της Τετάρτης στην Αθήνα και το πρωί συναντήθηκε με τον εκτελεστικό διευθυντή της Ένωσης στα Σπάτα, κάνοντας μια πρώτη κουβέντα για όλα τα ανοιχτά μέτωπα. Οι δυο τους πάντως ήταν επικοινώνησαν αρκετές φορές καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Ο Μιλοβάνοβιτς είχε επαφή με τους μεταγραφικούς στόχους όλες αυτές τις ημέρες, ενώ προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση ενός αριστερού εξτρέμ και ενός επιθετικού που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Οι δύο άνδρες ανανέωσαν το ραντεβού τους για σήμερα και στη συνάντηση που θα έχουν θα δώσει το «παρών» όπως και ο Τραΐανός Δέλλας, ο οποίος επιστρέφει από τη Ρόδο, όπου βρέθηκε για α σεμινάρια UEFA Pro. Δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παρουσία του 38χρονου τεχνικό στη σύσκεψη, διότι μπορεί να είναι στην Αθήνα το βράδυ και να μην προλάβει.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι ευχές της Καλαμάτας σε Σεμπά: «Η υγεία κάθε αθλητή είναι πάνω από οποιονδήποτε αγώνα»

Βοσνιάδης: «Θα είμαστε μετρημένοι και σοβαροί - Μόλις κλειδώσει μαθηματικά, θα ελευθερωθούμε να το χαρούμε»

«Βράζει» για τη διαιτησία η Ελλάς Σύρου: «Επαναλαμβανόμενο μοτίβο που δεν μπορεί πλέον να αγνοηθεί»

Βήμα ανόδου για Καλαμάτα, μέσω Ολυμπιακού Β, και… παραμονής για Athens Kallithea!

Γκολ… ανόδου ο Μιράντα, πανηγυρισμοί στις κερκίδες της Καλαμάτας για το ΟΣΦΠ Β-Πανιώνιος!

Στα… σχοινιά ο Πανιώνιος, 2-0 ο ΟΣΦΠ Β με Τανούλη

Ο Κουτσίδης σκόραρε με το στήθος για το 1-0 του ΟΣΦΠ Β - Έχασε πέναλτι ο Πανιώνιος!

Μεγάλη ανησυχία για Σεμπά: Αποχώρησε με ασθενοφόρο από το ματς με Καλαμάτα!

Οι φίλοι του Ηρακλή έστησαν ξέφρενο πάρτι αποθέωσης στην αποστολή για την άνοδο!

Το πάρτι στα αποδυτήρια του Ηρακλή για την άνοδο και το «είναι τρελός ο πρόεδρος» για τον Μονεμβασιώτη!

TAGS: A.E.K.