• Να ασχοληθούμε και λίγο με τις πιο μικρές ομάδες του Ολυμπιακού.

• Πρώτον, η Κ17 κατανίκησε πριν από λίγο με 4-2 τον μέχρι τώρα αήττητο Παναθηναϊκό και μείωσε τη διαφορά στους δύο πόντους από την κορυφή. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Κύπριος Τίτος Προκοπίου, ένα παιδί 16 ετών που το έφερε το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός από τον Απόλλωνα Λεμεσού. Ο Προκοπίου λοιπόν έβαλε στον Παναθηναίκό δύο γκολ, το ένα ωραιότερο από το άλλο και είχε και μία ασίστ! Ο πιτσιρικάς Κύπριος είχε σκοράρει και τις προάλλες στο άλλο ντέρμπι, το ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-1!

• Τα άλλα δύο γκολ του Ολυμπιακού έβαλαν ο Σταυρόπουλος κι ο Πάνου. Η ενδεκάδα του Μαυρογενίδη: Κυριαζής, Γιαλεδάκης, Μόσχος, Βλασσόπουλος, Καλογερόπουλος, Χρήστου, Κουτσογούλας, Σταυρόπουλος, Ποιμενίδης, Πάνου, Προκοπίου.

• Δεύτερον, η Κ19 παίζει αύριο νωρίς το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Τι διαιτητές όρισε η ΚΕΔ; Τρεις Θεσσαλονικείς! Πρώτο τον Φώτιο Τζίκα κι επόπτες τον Νταβέλα και τον Μποζατζίδη.Το ερώτημα είναι, άλλοι διαιτητές, έστω από γειτονικούς νομούς δεν υπήρχαν να σφυρίξουν ένα μεγάλο παιχνίδι μεταξύ των Β ομάδων των δύο συλλόγων; Έπρεπε να οριστούν Θεσσαλονικείς; Που ένα λάθος, κατά… λάθος να κάνουν υπέρ του Ολυμπιακού, μετά δεν θα μπορούν να κυκλοφορήσουν στη Θεσσαλονίκη; Τέλος πάντων, πάλι καλά που το δείχνει το παιχνίδι η Νόβα, μπας και αυτό κάνει κάποιος τουλάχιστον να κρατήσουν τα προσχήματα. Εξάλλου, μιλάμε για παιδιά 17 και 18 ετών. Φαντάζομαι λίγη τσίπα και λίγη ντροπή θα υπάρχει.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube