Στα άκρα είναι έτοιμοι να οδηγήσουν οι Ιταλοί την υπόθεση με τα επεισόδια των οπαδών της Φέγενορντ στις πλατείες της Ρώμης, στο πλαίσιο της αναμέτρησή τους απέναντι στην Ρόμα.

Αυτό φαίνεται από την πρόθεση της Ένωσης Καταναλωτών, που είναι υπεύθυνη και για θέματα περιβάλλοντος, να ζητήσει το ποσό των 2.8 εκατομμυρίων ευρώ από το ολλανδικό κράτος.

Από την μεριά τους οι άνθρωποι της Φέγενορντ τονίζουν πως η ομάδα τους δεν φέρει την παραμικρή ευθύνη για τα όσα συνέβησαν σε κεντρικά σημεία της πόλης. Παράλληλα, οι Ιταλοί, τόσο στην Ομοσπονδία όσο και πολιτικοί, παρουσιάζονται έξαλλοι από τα όσα συνέβησαν και αποδίδουν τις ευθύνες αποκλειστικά στους οπαδούς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δύο διαφορετικές σχολές ποδοσφαίρου στον δρόμο του ΠΑΟΚ: Τα προφίλ των Ντινάμο Κιέβου και Κλουζ

Με Ντινάμο Κιέβου ή Κλουζ ο ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό του Europa League

Live Streaming: Η κλήρωση του ΠΑΟΚ για τον 2ο προκριματικό του Europa League

ΠΑΟΚ: Το υπο-γκρουπ του «δικεφάλου του Βορρά» ενόψει της κλήρωσης του 2ου προκριματικού του Europa League

Europa League: Η κλήρωση του 1ου προκριματικού - Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Οι μπάλες που θα χρησιμοποιηθούν τη νέα σεζόν σε Europa και Conference League

Οριστικό: Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό του Europa και οι ημερομηνίες-κλειδιά

Εμερι: «Ήσασταν σοβαροί, συγκεντρωμένοι και δείξαμε την επιθυμία μας, πάμε και για άλλα μεγάλα πράγματα στο μέλλον»

Όταν φτάνει εκεί, όλα... τελειώνουν: Ο Μαρτίνες έδωσε συνέχεια στο τρομακτικό σερί νικών του σε τελικούς!

Η παράσταση της Άστον Βίλα κόντρα στη Φράιμπουργκ: Τα highlights του τελικού