Το πού θα εκτίσει ποινή δύο αγωνιστικών ο Μάρκο Λιβάγια (λόγω συμπλήρωσης επτά κίτρινων καρτών) αποφάσισε ο Μανόλο Χιμένεθ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κροάτης επιθετικός δεν θα αγωνιστεί στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (26η αγωνιστική) και με τον Πλατανιά στα Χανιά (27η αγωνιστική).

Κάτι που παράλληλα σημαίνει πως ο ποδοσφαιριστής υπολογίζεται για το εντός έδρας ματς με τον Πανιώνιο (24η αγωνιστική) και το εκτός έδρας με τον ΠΑΟΚ (25η αγωνιστική).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την παράσταση τίτλου της ΑΕΚ και το σημαντικό «διπλό» του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο

Αθανασίου: «Ακόμη χειρότερες από την εικόνα είναι οι δηλώσεις του Μπενίτεθ - Υπάρχει έλλειψη κατανόησης της κατάστασης»

Το ποστάρισμα του ΠΑΟΚ για τα γενέθλια: «Τέσσερα γράμματα, ένα έμβλημα, μία ιδέα - 100 χρόνια ασπρόμαυρης μαγείας»

Μπενίτεθ: «Aυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει ρεαλιστικός στόχος - Πρέπει να δώσω κίνητρο στην ομάδα ενόψει των επόμενων ματς»

Μεντιλίμπαρ: «Σημεία-κλειδιά της νίκης η ευστοχία μας και η εμφάνιση του Τσικίνιο»

Ταμπόρδα: «Τα ντέρμπι κρίνονται στις λεπτομέρειες - Όταν παίζεις για τόσο μεγάλη ομάδα, στόχος είναι οι νίκες»

Ροντινέι: «Ξέρουμε πως είμαστε σε δύσκολη κατάσταση, αλλά θα παλέψουμε για τον τίτλο μέχρι το τελευταίο λεπτό»

Χριστόγλου: «Σοβαρός ο Ολυμπιακός, έκανε τα αυτονόητα και συνεχίζει»

Νικολακόπουλος: «Με Τσικίνιο καταλύτη και Έσε πολεμιστή, ο Ολυμπιακός βρήκε οξυγόνο στη Λεωφόρο»

Νικολογιάννης: «Εικόνα ντροπής και δώρα, πόνεσαν τα μάτια μας»

TAGS: A.E.K.