Το θέμα της απόκτησης μέσου στον Ολυμπιακό είναι σε πλήρη εξέλιξη και το όνομα του Μπακαγιέ Τραορέ παίζει… δυνατά. Ο μάνατζερ του μέσου της Μίλαν ωστόσο με δηλώσεις που έκανε, μπέρδεψε λίγο τα πράγματα.

Συγκεκριμένα ο Ολιβιέ Γιενγκέ, είπε: «Το θέμα του Μπακαγιέ ελπίζω να ξεκολλήσει σύντομα. Αυτή την στιγμή πάντως δεν μπορώ να πω ότι η μεταγραφή του στην Τζένοα έχει πολλές πιθανότητες. Το θέμα θα ξεκαθαρίσει σύντομα και όλα είναι ανοιχτά αλλά είναι πιθανό ο Μπακαγιέ ακόμα και να μείνει στην Μίλαν τη νέα σεζόν».

Πάντως, παρά τις δηλώσεις του μάνατζερ του παίκτη, από τον Ολυμπιακό προκύπτει ότι σε περίπτωση που δεν προχωρήσει του Γιαταμπαρέ, θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία με τον Τραορέ καθώς με τον παίκτη ουσιαστικά οι Πειραιώτες δεν έχουν κάποια διαφορά και μπορούν να τον «κλείσουν».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φωτιάς στη «Δίκη»: «Δεν κοιμάμαι όταν κάνω λάθη» - Τι είπε για πίεση, VAR και την υπόθεση Νταβέλη

Τσορμπατζόγλου: «Πίεση, αναμονή και αλλαγές που πρέπει επιτέλους να φανουν στον ΠΑΟΚ»

Τούρκος δημοσιογράφος: Στα 5 εκατ. ευρώ η μεταγραφή Ζουμπκόφ στην ΑΕΚ!

«Βόμβα» Ρομάνο: Η ΑΕΚ έκλεισε τον Ζουμπκόφ από την Τραμπζονσπόρ - Υπογράφει για 4 χρόνια!

Τσακίρης: «Στόχος του καλοκαιριού είναι ο Ριμπάλτα να τελειοποιήσει το πλάνο του στην ΑΕΚ»

Πιρόλα: «Μας αρέσει, αλλά δεν υπάρχει διαπραγμάτευση», λέει η Κόμο!

Τσανάκας: «Τι ισχύει με τα μεταγραφικά ονόματα που γράφονται για τον Ολυμπιακό»

Καλαμάτα για Οικονόμου: «Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του - Ας είναι ελαφρύ το χώμα...»

Sport: «Σοβαρό ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Κρίστενσεν»!

ΑΕΚ για Μάριο Οικονόμου: «Ευχόμαστε κουράγιο και ψυχικές δυνάμεις στην οικογένεια και τους δικούς του ανθρώπους»