Σαν... μωρά παιδιά έκαναν οι Τζίμι Ντουρμάζ και Ράζβαν Λουτσέσκου λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό, στα Πηγάδια και μάλιστα με αφορμή ένα πλάγιο άουτ.

Ο εξτρέμ των «ερυθρόλευκων» άρχισε να «στολίζει» τον προπονητή των Ακριτών, όπου φαίνεται να του λέει στα αγγλικά, αρχικά «σκάσε» και στη συνέχεια να του δίνει την ευχή της τεκνοποίησης που αρχίζει από «f...».

Ωστόσο, το «θερμό» επεισόδιο δεν είχε και συνέχεια, καθώς μετά το τελευταίο σφύριγμα και οι δύο άνδρες έδωσαν τα χέρια και έτσι ό,τι προηγήθηκε μεταξύ τους θεωρείται λήξαν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Γιατί δεν βάζει σήμερα ο Μεντιλίμπαρ τον Πνευμονίδη και τον Λιατσικούρα στο Ολυμπιακός-Ηρακλής»

Παναιτωλικός: Ζημιά με Στάγιτς, θα κάνει επέμβαση

Elite σφυρίχτρα στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Στο στόχαστρο της Μπεσίκτας ο Τζολάκης – Σχέδιο επένδυσης με εισήγηση Γιαλτσίν

Διάψευση Τσάλοφ: «Ο άνθρωπος που μίλησε δεν με εκπροσωπεί - Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Λουτσέσκου»!

Παναθηναϊκός: Το μήνυμα Μπενίτεθ για συνεχή προσπάθεια και βελτίωση με… Rocky

ΟΦΗ: Οι Snakes ιδρύουν τη δική τους ποδοσφαιρική ομάδα!

Άρης: «Η μονταζιέρα του Λανουά δουλεύει καλά, αλλά κάποιος πρέπει να τον ξυπνήσει γιατί μετράει αντίστροφα»!

Αναβολή συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για σεβασμό στην απώλεια της μητέρας του Βαγγέλη Μαρινάκη

Προς συμφωνία ΠΑΟΚ και Γερεμέγεφ - Πώς κατέληξε στον Σουηδό φορ ο Δικέφαλος του Βορρά