Νίκη για να κάνει ένα ακόμα βήμα για την παραμονή στη κατηγορία θέλει ο παίκτης της Βέροιας, Κώστας Μπάρμπας, κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Παράλληλα ο 31χρονος αμυντικός αναφέρθηκε και στο πού θα κριθεί η αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής λέγοντας ότι αυτός που θέλει περισσότερο την νίκη θα πάρει το τρίποντο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Novasports

Για το τι χρειάζεται η Βέροια για να πάρει κάτι θετικό:

«Χρειάζεται ψυχή και η ομάδα που θα έχει πολύ καλή απόδοση στα τελευταία παιχνίδια θα καταφέρει να κερδίσει στη μάχη της παραμονής. Κάναμε μια καλή εμφάνιση στα Γιάννενα και θα πρέπει να νικήσουμε τον Απόλλωνα για να έχει αξία αυτή η νίκη».

Για το πού θα κριθεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση:

«Η αναμέτρηση θα κριθεί στο ποιος το θέλει περισσότερο. Ο Απόλλων παλεύει για την παραμονή του και εμείς θα πρέπει να βρούμε τρόπους για να πετύχουμε ένα γκολ».

Για το τι πρέπει να κάνει η Βέροια για να πάρει τη νίκη:

«Θα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και να δώσουμε τα πάντα για τη νίκη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έπαιξε με τη φωτιά με Ατρόμητο και Αστέρα, πρέπει να προσέξει σήμερα για να μην καεί»

Αθανασίου: «Το πρώτο δυνατό τεστ για τον Παναθηναϊκό κόντρα στον ΠΑΟΚ - Οι σκέψεις Νίστρουπ για 11άδα»

Τσακίρης: «Ο Νίκολιτς έχει σημαδέψει το παιχνίδι με τον Άρη για να τσεκάρει τη νοοτροπία των παικτών του»

Ροντινέι: «Φεύγω… κουρασμένο να κερδίζω κάθε χρόνο τίτλους»

Συγκινητικός Ρέτσος για Μουζακίτη: «Μία τεράστια ευκαιρία που πραγματικά αξίζεις»

Προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη για χάρη του ΠΑΟΚ ο Ντιέγκο Κόστα!

ΑΕΚ-Άρης: Οι πρωταθλητές ψάχνουν αντίδραση απέναντι στους φορμαρισμένους Θεσσαλονικείς

Μετά το Μεξικό και στην Κολομβία θα είναι τηλεοπτικά τα ματς του Ολυμπιακού!

Βόλος-Ολυμπιακος: Στο Πανθεσσαλικό με στόχο το 3Χ3 οι «ερυθρόλευκοι»

Μπέιλι: «Τεράστιος, φιλόδοξος και παθιασμένος σύλλογος ο Ολυμπιακός - Ελπίζω να κερδίσουμε το Europa League»

TAGS: Βέροια