Σημαντικές αποκλίσεις από τον αριθμό των θεατών που δήλωναν αρκετές ομάδες και σε εκείνων που βεβαίωνε η Μητροπολιτική Αστυνομία της Αγγλίας βγάζει στη δημοσιότητα άρθρο της «Sportsmail».

Σύμφωνα με αυτά τα στοιχεία, πρωταθλήτρια (τουλάχιστον σε αυτό) αποδείχθηκε η Άρσεναλ. Για την ομάδα του Λονδίνου διαπιστώθηκε η μεγαλύτερη απόκλιση που με βάση τα στοιχεία φτάνει τους 1.155 θεατές ανά παιχνίδι. Ειδικά απέναντι σε Σουόνσι και Σάντερλαντ τα νούμερα που έδωσαν επίσημα οι «κανονιέρηδες» διαφέρουν κατά 5.184 και 5.182 εισιτήρια αντίστοιχα, ενώ εντύπωση προκαλεί και η διαφορά που αφορά το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ που ξεπερνά τις 3.000.



Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι της ομάδας τόνιζαν ότι οι αριθμοί που δίνουν έχουν να κάνουν με τον αριθμό των εισιτηρίων που πουλήθηκαν σε κάθε αγώνα, συμπεριλαμβανομένων και των διαρκείας και όχι τους πραγματικούς θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο.


Ωστόσο, τονίζουν πως ούτε σε εκείνους αρέσει η εικόνα των άδειων κερκίδων και επεξεργάζονται τρόπους ώστε το προϊόν τους να γίνει πιο ελκυστικό και να εμφανίζονται τα σαββατοκύριακα στο «Emirates» όλοι όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube