Στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου το street food είναι τρόπος ζωής, ο Δημήτρης Μάρκος δοκίμασε τα φημισμένα σουτζουκάκια του ιστορικού εστιατορίου «Διαγώνιος 1977», ενός μαγαζιού που εδώ και δεκαετίες έχει ταυτιστεί με την απλότητα και την αυθεντική γεύση.
Η Διαγώνιος λειτουργεί από το 1977 και σερβίρει αποκλειστικά της ώρας, με τα διάσημα σουτζουκάκια της πόλης — μακρόστενα, ζουμερά, ψητά μπιφτεκάκια — να ψήνονται μπροστά στα μάτια των πελατών. Συνοδεύονται με λίγο μπούκοβο στο πλάι και χαρακτηρίζονται από έντονη γεύση που τα κάνει πραγματικά εθιστικά.
Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται και στον χειροποίητο γύρο, που θεωρείται από πολλούς «θεϊκός» και αποτελεί σταθερό λόγο για τον οποίο το μαγαζί γεμίζει καθημερινά. Όπως σχολιάζεται και στο βίντεο, το πιο απλό φαγητό μπορεί να γίνει κορυφαίο όταν γίνεται σωστά — και η Διαγώνιος το αποδεικνύει εδώ και χρόνια.
ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube@tipsbymarkos Το Νο1 μαγαζί στη Θεσσαλονίκη φτιάχνει το πιο απλό φαγητό… και γίνεται χαμός! Τυχαίο ότι μου είπατε οι πιο πολλοί να πάω; #fyp??viral??tiktok #tiktokviral #tik_tok #foruyou #thessaloniki ? πρωτότυπος ήχος - Tips?By?Markos