Η νίκη του Πανθρακικού επί του Παναθηναϊκού για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας ήταν μάλλον… «γρουσούζικη» για την ομάδα της Κομοτηνής. Το σύνολο του Άκη Μάντζιου έχει από τότε να πάρει νίκη, αφού στα επόμενα πέντε παιχνίδια μετρούσε τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες.

Ωστόσο, ο Έλληνας τεχνικός και οι ποδοσφαιριστές του συνεχίζουν την προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, η οποία θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Τα προβλήματα παραμένουν πολλά, αφού οι Λαδάκης, Τζάνης, Ντιόγκο και Ρομέου δεν μπορούν να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας τους, την ίδια στιγμή που «χτύπησε» και ο Δημήτρης Κουτσόπουλος, ο οποίος εκτός απροόπτου θα μείνει εκτός αποστολής.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Μετράει πάντα το αποτέλεσμα, μας δίνει ώθηση αυτή η νίκη»

Παπαδόπουλος: «Μας έλειψε το γκολ, πρέπει να βγάλουμε προσωπικότητα»

Η αποστολή του Βόλου για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός αφοσιώνεται πλήρως στον πιο μεγάλο στόχο του - Πρέπει να ανεβάσει στροφές επιθετικά»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έχει χάσει έδαφος στο πρωτάθλημα και το ''πρέπει'' είναι τεράστιο»

Η αποστολή του Πανσερραϊκού στη δύσκολη δοκιμασία του κόντρα στον Ολυμπιακό

Σαββόπουλος: «Ο Άρης προσπαθεί να κάνει ξανά καινούρια αρχή - Τα πλάνα του Γρηγορίου για Παναθηναϊκό»

Τσακίρης: «Αν όλα πάνε καλά, θα είναι έντονη η αναγνώριση στη δουλειά του Νίκολιτς από τον κόσμο της ΑΕΚ στον Βόλο»

Δεσύλλας: «Έφερε προσμονή στον κόσμο του ο Παναθηναϊκός - Αρκετά μεγάλο ροτέισον με τον Άρη»

Με απουσίες αλλά και επιστροφές στην Τούμπα ο Asteras AKTOR