Ο Ολυμπιακός κατάφερε να ξεπεράσει με εντυπωσιακό τρόπο το εμπόδιο της Βικτόρια Πλζεν, κατακτώντας την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν καλή εμφάνιση απέναντι στους Τσέχους και ο Πέδρο Μαρτίνς έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του και ιδιαίτερα από την προσοχή που έδειξαν στο ανασταλτικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Ένα από τα στοιχεία της προχθεσινής αναμέτρησης που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφορά τον Γιώργο Μασούρα, ο οποίος ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού.

Ο διεθνής ακραίος επιθετικός είχε πολλές προσπάθειες για γκολ σουτάροντας πολλές φορές στην αντίπαλη εστία. Ο 25χρονος άσος της ομάδας του λιμανιού είχε πέντε – έξι σουτ στην εστία της Πλζεν δείχνοντας εμπιστοσύνη στα πόδια του.

Κι αυτό πρέπει να σημειώσουμε είναι πως ο προπονητής των ερυθρόλευκων έχει μιλήσει με τον παίκτη κι έχει ζητήσει από τον Μασούρα να μην διστάζει να σουτάρει αν βρίσκει χώρους.

Ο νεαρός εξτρέμ του Ολυμπιακού δοκίμασε το πόδι του σε αρκετές περιπτώσεις κόντρα στους Τσέχους και αυτό είναι κάτι που θα το δούμε και στα επόμενα παιχνίδια της ομάδας του Πειραιά.

Ο Μασούρας είναι άλλωστε εξτρέμ που σκοράρει και ο Μαρτίνς θέλει να εκμεταλλευτεί την ικανότητα του διεθνούς άσου να απειλεί την αντίπαλη εστία και με μακρινά σουτ.

Θα πρέπει επίσης να σταθούμε στην γενικότερη εικόνα του νεαρού άσου στο παιχνίδι απέναντι στους Τσέχους στο Καραϊσκάκη. Ο 25χρονος ακραίος επιθετικός βοήθησε σημαντικά την ομάδα του σε πολλούς τομείς και είναι πολύ σημαντικό να σταθούμε και στις δύο εκτελέσεις κόρνερ που έκανε ο Μασούρας στο 3-0 και στο 4-0.

Δύο καλά κτυπήματα σε στατικές φάσεις από τον νεαρό άσο του Ολυμπιακού κι αυτό είναι επίσης κάτι που άρεσε στον Μαρτίνς, καθώς ο Πορτογάλος θέλει να βρει κι άλλους παίκτες για τις εκτελέσεις κόρνερ και φάουλ, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Φορτούνη.

Γενικά ο Μασούρας έκανε μια «γεμάτη» εμφάνιση στο ματς με την Βικτόρια στο Καραϊσκάκη, δικαιώνοντας τον προπονητή του που επέλεξε να τον χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΛ Novibet: Τα εισιτήρια με ΑΕΚ στην Allwyn Arena

Asteras AKTOR: Δωρεάν είσοδος στις γυναίκες στο ματς με τον Πανσερραϊκό

Τσακίρης: «Να εκμεταλλευθεί το αποτέλεσμα του ντέρμπι θέλει η ΑΕΚ»

Νικολακόπουλος: «Ένα σημείο ''κλειδί'' για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού το καλοκαίρι»

Αθανασίου: «Ο καλύτερος φετινός Παναθηναϊκός, θέλει διάρκεια για να γίνει κανόνας - Υπάρχουν παίκτες που έχουν βγει ήδη»

Ταρέμι: «Κανένα παιδί δεν πρέπει να είναι θύμα πολέμου - Είναι αθώα, αξίζουν την ειρήνη»

Πρόστιμο 18.000€ στην ΑΕΚ για το ματς στο Πανθεσσαλικό - Ποινές και σε ΠΑΟΚ, Κηφισιά

Κετσετζόγλου: «Ξαφνικά ανακαλύφθηκε ένα πέναλτι - Ανησυχητικό αυτό που είδαμε στη Νεάπολη ενόψει της συνέχειας»

Η… καλημέρα του Παναθηναϊκού με την «παράσταση» της Λεωφόρου!

Σταματέλος: «Στο μυαλό του Μεντιλίμπαρ ο Μπρούνο για ΠΑΟΚ - Ερωτηματικό ο Ποντένσε, αρχηγική η παρουσία του Ρέτσου»