Με την προπονητολογία σχετικά με την παραμονή του Λουίς Φαν Χάαλ να έχει ηρεμήσει μετά την ισοπαλία κόντρα στην Τσέλσι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να δραστηριοποιηθεί στη μεταγραφική αγορά του Ιανουαρίου για να καλύψει τα πολλά κενά που έχουν παρατηρηθεί στο ρόστερ.

Όπως αναφέρει το «goal.com», ο πρώτος στόχος για την ομάδα των «κόκκινων διαβόλων» είναι ο άσος της Λάτσιο, Φελίπε Άντερσον και μάλιστα ο Λουίς Φαν Χάαλ έχει δώσει το «ok» προκειμένου να κατατεθεί το ποσό που προβλέπεται ως ρήτρα στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, ύψους 47,5 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχουν αρχίσει ήδη οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στη Μάντσεστερ και τη Λάτσιο και συγκεκριμένα πριν από 10 μέρες, με τους Άγγλους να είναι διατεθειμένοι να καταθέσουν προκαταβολή ύψους 34 εκατ. ευρώ.

Ο 22χρονος επιθετικός μέσος έχει τη φετινή σεζόν 19 εμφανίσεις και 5 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το Άνφιλντ αποθέωσε τους Ρόμπερτσον και Σαλάχ μετά το φινάλε του Λίβερπουλ-Φούλαμ

Λίβερπουλ με άρωμα νέας εποχής και ηγέτη Σαλάχ, λύγισε τη Φούλαμ

«Ξέρανε» την Μπρέντφορντ και ελπίζει για Ευρώπη η Έβερτον - Καθάρισε την Μπέρνλι η Μπράιτον

Από την ένταση στην απογοήτευση: Το παιχνίδι των συναισθημάτων του Αρτέτα κόντρα στην Μπόρνμουθ

Φινάλε για γερά νεύρα στην Premier League: Το πρόγραμμα Άρσεναλ και Σίτι που θα κρίνει τον τίτλο!

Κατηφορίζει η Άρσεναλ: Ήττα από την Μπόρνμουθ, χαμόγελα για Σίτι και... φωτιά στην κορυφή!

ESPN: «Σε αδιέξοδο ο Εντού με τον όμιλο Μαρινάκη»

Ο Μαυροπάνος που λατρεύουν στη Γουέστ Χαμ, άνοιξε βιβλίο… 19 χρόνων για την Ελλάδα στην Premier League!

Ο Μαυροπάνος καθάρισε τη Γουλβς και η Γουέστ Χαμ στέλνει την Τότεναμ στην επικίνδυνη ζώνη

Βρήκε δίχτυα ο Μαυροπάνος και άνοιξε το σκορ για τη Γουέστ Χαμ κόντρα στη Γουλβς!