Με τόσα τρόφιμα που μπορεί να στοιβάζονται σε ένα ντουλάπι κουζίνας, δεν είναι καθόλου δύσκολο να χάσεις τη μπάλα. Και όμως, ανάμεσά τους βρίσκονται κατά πάσα πιθανότητα και κάποια που έχεις στο μυαλό σου ως «αιωνόβια» - όπως, για παράδειγμα, τα άλευρα, τα μπαχαρικά ή το ρύζι - αμελώντας να τα τσεκάρεις για μήνες. Τελικά όμως, μπορεί να έχουν μικρότερη διάρκεια ζωής από αυτή που φαντάζεσαι. Ας δούμε ποια είναι αυτά.

Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Τα τρόφιμα που χαλάνε πιο γρήγορα απ’ όσο νομίζεις

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube