Μια μίνι ταλαιπωρία πέρασαν οι παίκτες και τεχνικό τιμ της ΑΕΚ στο ταξίδι τους για τη Ρωσία. Όπως μετέφερε ο απεσταλμένος του ΣΠΟΡ FM, Γιώργος Τσακίρης, το ταξίδι διήρκεσε έξι ώρες καθώς υπήρξαν αρκετές καθυστερήσεις κατά τη διάρκεια αυτού.

Η πρώτη έγινε όταν το αεροπλάνο σταμάτησε στην Κοστάντζα της Ρουμανίας για ανεφοδιασμό, μένοντας στο αεροδρόμιο για περισσότερη από μισή ώρα. Όταν το τσάρτερ προσγειώθηκε στη Μόσχα, υπήρξε νέα καθυστέρηση καθώς οι άνθρωποι του αεροδρομίου έψαχναν για αρκετή ώρα την κατάλληλη σκάλα για το αεροπλάνο.

Όλα αυτά συνέβαλαν στο να χάσει η ΑΕΚ το μεσημεριανό γεύμα και να μην προλάβουν τα μέλη της αποστολής να ξεκουραστούν. Και αυτό γιατί στις 18:15 είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου των Χιμένεθ, Τσιγκρίνσκι και στη συνέχεια θα διεξαχθεί η τελευταία προπόνηση πριν την ρεβάνς με την ΤΣΣΚΑ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Sold out σε λίγες ώρες ο πρώτος ημιτελικός Ατλέτικο-Άρσεναλ για το Champions League!

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»

Εμπαπέ: «Έσπασε» τα κοντέρ στο Champions League - Στα μισά του δρόμου προς τον Ρονάλντο

Ο Αρμπελόα τα «έριξε» στον διαιτητή για τον αποκλεισμό της Ρεάλ: «Δεν μπορεί να αποβάλλεται παίκτης για κάτι τέτοιο»!

«Ακέφαλη» στον πρώτο ημιτελικό με την Παρί η Μπάγερν, συμπλήρωσε κάρτες ο Κομπανί!

TAGS: A.E.K.