Οι σπουδαίες νίκες σε Σερβία και Γερμανία, αλλά και το διπλό sold out στην Τούμπα έχουν ανοίξει κι άλλο την όρεξη των παικτών της Εθνικής ομάδας, εν όψει των αγώνων με Ολλανδία και Γερμανία στη Θεσσαλονίκη, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σωτήρης Ταμπάκος.
«Τα δύο sold out στην Τούμπα έφτιαξαν τη διάθεση των παικτών ακόμη περισσότερο και το σχολίαζαν χθες πόσος κόσμος ήταν στην… ουρά για να πάρει εισιτήριο. Μετά το 2/2 έχει ανοίξει η όρεξη για ανάλογη συνέχεια. Είναι σημαντικό για μας πως η Ολλανδία έχει δύο σημαντικές απουσίες, τον Χάκπο και τον Μάλεν», ανέφερε.
Όσο για τις πρώτες εκτιμήσεις για την ενδεκάδα της Πέμπτης; «Ο Τζολάκης, ο Τσιμίκας, ο Ρέτσος και ο Μαυροπάνος θα παίξουν λογικά πάλι, ο Σάλιακας αναμένεται να είναι δεξί μπακ. Ο Κουρμπέλης που ήρθε από τον πάγκο στο τελευταίο ματς είναι πιο φρέσκος, αλλά υπάρχει ο Ζαφείρης που θα έχει την ευκαιρία να παίξει στην Τούμπα, όπως και η λύση του Ανδρούτσου που βοήθησε πολύ. Η τριάδα μπροστά, Καρέτσας, Τζόλης και Παυλίδης, δύσκολα θα αλλάξει. Πίσω από τον Παυλίδη είναι ανοιχτό ποιος θα παίξει, αν είναι ο Τετέι ή ο Κωστούλας», τόνισε.
Τέλος, σχετικά με την έδρα της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Euro, είπε: «Δεν υπάρχει ακόμη απόφαση για το πού θα παίξουμε τότε. Ίσως εξαρτηθεί από το αν θα είμαστε σε γκρουπ των τεσσάρων ή των πέντε. Αν είμαστε στις δύο πρώτες θέσεις στον όμιλο του Nations League, θα είμαστε σε γκρουπ των τεσσάρων ομάδων στα προκριματικά του Euro και έτσι θα δώσουμε έξι ματς. Είναι πολύ πιθανό η Εθνική ομάδα να παίξει στην Αθήνα στα προκριματικά του Euro».