Τα τελευταία νέα της Εθνικής Ελλάδας, ενόψει του αποψινού αγώνα με την Ιρλανδία στο Aviva Stadium για το Nations League, μετέφερε ο Σωτήρης Ταμπάκος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Θα κάνει πιθανότατα μία-δύο αλλαγές ο προπονητής και μία από αυτές φαίνεται πως είναι ο Τζόλης στη θέση του Χατζηγιοβάνη. Ο Γιοβάνοβιτς το είπε και χθες στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως δεν έχει να κάνει με τα πρόσωπα, αλλά με τη δουλειά που πρέπει να γίνεται στο γήπεδο. Έκανε και την… αυτοκριτική του», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να παίζει η Εθνική, οπότε δεν περιμένουμε μεγάλες αλλαγές σε πρόσωπα. Θέλει να ελέγξει το παιχνίδι, να έχει το ρυθμό του αγώνα απέναντι σε μία ομάδα που ψάχνει τη νίκη, δεν δείχνει σε καλή κατάσταση και υπάρχει μεγάλη γκρίνια. Το κλίμα δεν είναι καλό τόσο στην ομάδα όσο και στις τάξεις των φιλάθλων. Σε κάθε περίπτωση, χρειάζεται προσοχή η Ιρλανδία», πρόσθεσε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νίκησαν και τις ρεβάνς και παρέμειναν στη League C Λετονία και Λουξεμβούργο

Λετονία και Λουξεμβούργο έκαναν το πρώτο βήμα για την παραμονή στη League C

Παούνοβιτς: «Μεγάλο πλεονέκτημα της Ελλάδας με Γιοβάνοβιτς, γνωρίζει καλά το ελληνικό και το σέρβικο ποδόσφαιρο»

Πρεμιέρα στη Σερβία για την Ελλάδα: Το πρόγραμμα της Εθνικής στο Nations League

Γκαγκάτσης: «Η πρόκληση είναι μεγάλη, αλλά πιστεύουμε στις δυνατότητες των διεθνών μας»

Γιοβάνοβιτς: «Μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια αλλά θα είμαστε έτοιμοι και θα δώσουμε τα πάντα»

Σαλπιγγίδης στον bwinΣΠΟΡ FM: «Στόχος της Εθνικής να διατηρηθεί στην πρώτη κατηγορία του Nations League»

Θα μετρήσει τις δυνάμεις της με θηρία η Ελλάδα στο νέο Nations League!

Ταμπάκος: «Κληρώνει για την Εθνική, μετράει τις δυνάμεις της με τους ισχυρούς»

Ιστορική συμμετοχή της Ελλάδας στη League A του Nations League – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την κλήρωση