Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου αντιμετωπίζει σήμερα την Παραγουάη σε ένα φιλικό ματς στο Καραϊσκάκη. Ο Σωτήρης Ταμπάκος μετέφερε τις τελευταίες πληροφορίες από την προετοιμασία της ομάδας για τον αποψινό αγώνα, αλλά και σκέψεις - «θέλω» του προπονητή για τον αγώνα αυτόν.
Όπως ανέφερε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει οι διεθνείς μας σήμερα να λαμβάνουν υπόψη τους τον αγώνα αυτόν ως επίσημο και όχι σαν φιλικό, και να τσεκάρει και τα νέα παιδιά που έχουν κληθεί στην ομάδα.
Αγωνιστικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναμένει να δει και κάποια πράγματα από την ομάδα, στον αγωνιστικό χώρο. Εστιάζει περισσότερο στην αμυντική της λειτουργία κάτι που ως έναν βαθμό στοίχισε στα επίσημα παιχνίδια της και είναι απαιτητό να υπάρξει βελτίωση στον τομέα αυτόν.
Όπως ανέφερε ο Σωτήρης Ταμπάκος ο Γιοβάνοβιτς θα δώσει χρόνο σε παίκτες χρησιμοποιώντας αρκετούς για να βγάλει συμπεράσματα.
Ακούστε το σχετικό απόσπασμα: