Ο Βισέντε Ταμπόρδα στάθηκε στις λεπτομέρειες που έκριναν το ντέρμπι της Λεωφόρου, μετά την ήττα του Παναθηναϊκού με σκορ 2-0 από τον Ολυμπιακό.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός υπογράμμισε πως η ομάδα του είχε καλό ξεκίνημα, όμως δεν διαχειρίστηκε σωστά τις κρίσιμες φάσεις, τονίζοντας παράλληλα ότι πλέον μοναδικός στόχος είναι οι νίκες στις αγωνιστικές που απομένουν.

«Πιστεύω ότι στα πρώτα λεπτά τα πήγαμε καλύτερα, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, τα ντέρμπι κρίνονται στις λεπτομέρειες, όπως ήταν οι φάσεις των γκολ. Όποιος διαχειρίζεται καλύτερα τις λεπτομέρειες έχει το προβάδισμα.

Όχι, ψυχολογικά δεν μας επηρέασε το 0-1. Μετά το 0-2 συνεχίσαμε με την ψυχολογία να κάνουμε το καλύτερο, όμως δεν περιμέναμε να δεχθούμε γκολ και αυτό άλλαξε πολλά στο παιχνίδι.

Όταν παίζεις για μια τόσο μεγάλη φανέλα ο στόχος είναι να κάνεις νίκες και αυτός είναι ο μοναδικός στόχος πλέον για την 3η θέση»
, είπε αναλυτικά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την παράσταση τίτλου της ΑΕΚ και το σημαντικό «διπλό» του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο

Αθανασίου: «Ακόμη χειρότερες από την εικόνα είναι οι δηλώσεις του Μπενίτεθ - Υπάρχει έλλειψη κατανόησης της κατάστασης»

Το ποστάρισμα του ΠΑΟΚ για τα γενέθλια: «Τέσσερα γράμματα, ένα έμβλημα, μία ιδέα - 100 χρόνια ασπρόμαυρης μαγείας»

Μπενίτεθ: «Aυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει ρεαλιστικός στόχος - Πρέπει να δώσω κίνητρο στην ομάδα ενόψει των επόμενων ματς»

Μεντιλίμπαρ: «Σημεία-κλειδιά της νίκης η ευστοχία μας και η εμφάνιση του Τσικίνιο»

Ροντινέι: «Ξέρουμε πως είμαστε σε δύσκολη κατάσταση, αλλά θα παλέψουμε για τον τίτλο μέχρι το τελευταίο λεπτό»

Χριστόγλου: «Σοβαρός ο Ολυμπιακός, έκανε τα αυτονόητα και συνεχίζει»

Νικολακόπουλος: «Με Τσικίνιο καταλύτη και Έσε πολεμιστή, ο Ολυμπιακός βρήκε οξυγόνο στη Λεωφόρο»

Νικολογιάννης: «Εικόνα ντροπής και δώρα, πόνεσαν τα μάτια μας»

Tα γκολ από Ζέλσον, Ροντινέι και τα υπόλοιπα highlights της νίκης του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού