Ταυτοποιήθηκε ένας εκ των δραστών της δολοφονικής επίθεσης που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στα Διόδια της Τραγάνας Φθιώτιδας.

Πρόκειται για τον οδηγό του ενός λευκού βαν που μπλόκαρε το αυτοκίνητο με τους πέντε φιλάθλους της ΑΕΚ, οι οποίοι στη συνέχεια ξυλοκοπήθηκαν άγρια από 100 και πλέον οπαδούς που επέβαιναν σε λεωφορείο και βαν.

Μάλιστα ο ένας εξ αυτών μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο μαχαιρωμένος στο πόδι και την κοιλιά στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές πρόκειται για 48χρονο, γνωστό στο παρελθόν για παρόμοια περιστατικά αθλητικής βίας, ο οποίος είχε νοικιάσει από εταιρία το βανάκι και το πρωί γύρω στις 6 το επέστρεψε σαν να μη συνέβαινε τίποτα.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν το υλικό από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της Εθνικής και των Διοδίων προκειμένου να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία και κάποιων άλλων προσώπων που συμμετείχαν στην άγρια επίθεση που δέχθηκαν οι φίλοι της ΑΕΚ.

Πηγή: lamiareport.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συναγερμός στο Βερολίνο, drone εντοπίστηκε πάνω από το αεροδρόμιο - Ανεστάλησαν οι πτήσεις

Ισπανία: Εταιρεία ακινήτων έκανε έξωση σε 87χρονη, αφού της αύξησε το ενοίκιο κατά 275%

Αίσιο τέλος στο θρίλερ της Νίκαιας: Πείστηκε να παραδοθεί ο άνδρας που κρατούσε όμηρο τη σύζυγό του

Συναγερμός στη Νίκαια: Άνδρας κρατά γυναίκα όμηρο μέσα σε σπίτι - Δηλώνει οπλισμένος

Δίκη Λυγγερίδη: Δεκτό το αίτημα για αυτοπρόσωπη εμφάνιση των 142 κατηγορουμένων - Θα τους δει ο προστατευόμενος μάρτυρας

Νεκρός στο γραφείο του εντοπίστηκε ο διευθυντής της νευρολογικής του 424 Στρατιωτικού Νοσοκομείου

Κοινή Δήλωση ΥΠΑΜ Ελλάδας-Αιγύπτου-Κύπρου: Ενίσχυση της αμυντικής συνεργασίας απέναντι σε απειλές

Πατούλης: Οι γιατροί εξαπάτησαν τον ΙΣΑ - Πώς δήλωσαν το μηχάνημα πλασμαφαίρεσης

Μπήκαν νερά στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα - Ακυρώθηκαν ραντεβού

Κυριακή Γρίβα: Αναβλήθηκε για τις 15 Φεβρουαρίου η δίκη του καταδικασμένου σε ισόβια για τη δολοφονία της