Την επιθυμία του να παραμείνει ο Λιονέλ Μέσι στην εθνική Αργεντινής εξέφρασε ο Κάρλος Τέβες.

«Ως παίκτης και ως Αργεντινός του λέω ότι τον χρειαζόμαστε, επειδή είναι η ψυχή της Αργεντινής και εφόσον συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο πρέπει να διαλέξει αυτόν τον δρόμο, επειδή είναι το μεγαλύτερο είδωλο της Αργεντινής και πρέπει να πάρει αυτήν την ευθύνη. Τώρα του λέω να ξεκουραστεί, να ηρεμήσει και να προσπαθήσει να είναι καλά, γιατί τον χρειαζόμαστε, ώστε να πάρει την ευθύνη στο γήπεδο», δήλωσε ο Αργεντινός στο «ESPN».

Ωστόσο ο επιθετικός της Μπόκα Τζούνιορς υποστήριξε ότι ο Λιονέλ Μέσι πρέπει να αποχωρήσει, αν το πλάνο της Αργεντινής δεν τον βοηθάει και δεν τον κάνει ευτυχισμένο.

«Πιστεύω ότι ο Λίο πρέπει να σκεφτεί ότι αν δεν υπάρχει κάποιο πλάνο που να τον κάνει χαρούμενο και να τον κάνει να αισθάνεται βολικά, είναι πολύ δύσκολο να πάρει την ευθύνη, ώστε να οδηγήσει μόνος του την Αργεντινή να γίνει παγκόσμια πρωταθλήτρια. Σπαταλούμε πολύ χρόνο που δεν τον έχουμε χαρούμενο και δεν είμαστε ικανοί να τον βοηθήσουμε να πετύχει αυτόν τον στόχο. Πιστεύω ότι κάνουμε λάθος που δεν μπορούμε να τον βοηθήσουμε να νιώσει βολικά», δήλωσε ο παλιός συμπαίκτης του Λιονέλ Μέσι στην εθνική Αργεντινής.

Επιμέλεια: Νίκος Θεοδωρακόπουλος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πούλησε 19χρονο εξτρέμ στην Άστον Βίλα για 10 εκατ. ευρώ η Γκρέμιο!

Απίθανο: Οπαδός του Κονγκό έκατσε ακίνητος σαν άγαλμα σε όλο το ματς με την Μποτσουάνα - Ο λόγος πίσω απ' αυτό

Νοσηλεύεται στη Βραζιλία με καρδιακό πρόβλημα ο Ρομπέρτο Κάρλος

«Κανένα ενδιαφέρον της Κοπεγχάγης για Λιούμπιτσιτς»

Επίδειξη δύναμης και πρωτιά για τη Σενεγάλη - Στους «16» και η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό με το Μπενίν

Έμεινε εκτός αποστολής στο ματς της Νιγηρίας λόγω προβλήματος στον μηρό ο Ντέσερς

Τα βάζει και… κατά λάθος: Σκόραρε με την πλάτη και έφτασε τα 957 γκολ ο Κριστιάνο!

Στους «16» ως πρώτη με τριάρα η Νιγηρία του βασικού Ονιεμάετσι - Το «Χ» βόλεψε Τυνησία και Τανζανία για την πρόκριση!

Επιστροφή στις ρίζες για τον Ζιλ Κουντέ: Έπαιξε ποδόσφαιρο σε χωμάτινο γήπεδο με παιδιά στο Μπενίν!

Ύμνοι Ντελ Μπόσκε για Μέσι: «Είδα Πελέ και Μαραντόνα, όμως αυτός είναι ο σπουδαιότερος-Τον ήθελα στην Ισπανία, αλλά…»