Ο Τζέφρι Τέιλορ αντιλαμβάνεται πλήρως πως αν η Ρεάλ είναι τόσο παθητική όσο στο πρώτο ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό, το 2-0 θα είναι δεδομένο.

«Προφανώς πρέπει να ξεκινήσουμε διαφορετικά το ματς και να παίξουμε καλύτερα. Να μην κάνουμε λάθη κατά τη διάρκεια του αγώνα, να παίξουμε πιο δυνατά και γενικά να κάνουμε όλα όσα δεν κάναμε στο Game 1. Πρέπει να παίξουμε πιο έξυπνα...», τόνισε.

«Το καύσιμο που έχουμε είναι ότι θέλουμε να πάμε στο Final 4 όπως και όλες οι ομάδες που βρίσκονται στα play offs. Αν παίξουμε στη συνέχεια όπως στο πρώτο παιχνίδι, τότε θα δούμε το Final 4 από τα σπίτια μας. Είναι αδύνατον να κερδίσουμε αν και εφόσον παίξουμε όπως την Τρίτη», πρόσθεσε ο Αμερικανοσουηδός γκαρντ/φόργουορντ.

Όσο για τους Τζέιμς και Καλάθη; «Και οι δύο είναι πολύ καλοί παίκτες. Πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά απέναντί τους. Πρέπει να τους περιορίσουμε, ειδικά τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρονται στην επίθεση. Σε γενικές γραμμές πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Ρεάλ υπέγραψε για δέκα χρόνια στην EuroLeague

«Πίσω στην ομάδα που έχτισε μια δυναστεία» - Η ανάρτηση της Euroleague για Ομπράντοβιτς και Παναθηναϊκό

Το πιο επιτυχημένο «αιώνιο» δίδυμο προπονητών: Ομπράντοβιτς και Μπαρτζώκας με τα περισσότερα βραβεία Coach of the Year!

GM Φενέρμπαχτσε: «Εμείς και η Εφές ζητήσαμε να μπει η Μπεσίκτας στην EuroLeague»

Ευρωλίγκα για Ομπράντοβιτς: «Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, όπου έχτισε δυναστεία και σήκωσε αμέτρητα τρόπαια»

Η Euroleague θυμήθηκε το σπουδαίο buzzer beater του Γκριγκόνις κόντρα στη Μονακό!

AS: «Η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να υπογράψει το 10ετές συμβόλαιό της μέχρι τις 30 Ιουνίου»

Ευρωλίγκα: Σκέψεις για διεξαγωγή με μια ομάδα λιγότερη του χρόνου

«Στο EuroCup η Μονακό, τη θέση της στην Ευρωλίγκα παίρνει η Μπεσίκτας»!

«Να σηκώνεσαι κάθε φορά που πέφτεις»: Το βίντεο του Ολυμπιακού από τους πανηγυρισμούς για την Ευρωλίγκα!