Ένας από τους λόγους που ο Παναθηναϊκός AKTOR δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Βαλένθια ήταν το μαρκάρισμα στον Κέντρικ Ναν.

Ο Κάμερον Τέιλορ αναφέρθηκε στον τρόπο που αυτός και οι συμπαίκτες του προσπάθησαν να περιορίσουν τον άσο του τριφυλλιού χαρακτηρίζοντάς τον ως πολύ απλό.

«Το πλάνο μας απέναντί του ήταν πολύ απλό. Να του επιτεθούμε για να του δημιουργήσουμε πρόβλημα στα φάουλ και να μην του επιτρέψουμε να σκοράρει, οδηγώντας τους να προσπαθήσουνν να μας νικήσουν με τους άλλους παίκτες τους. Νομίζω ότι τα πήγαμε καλά», ανέφερε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γιασικεβίτσιους: «Ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί, αλλά μπορούμε να νικήσουμε κάθε αντίπαλο»

Το βίντεο της Ευρωλίγκας από τη Media Day του Ολυμπιακού ενόψει Final Four

Κορυφαίος DJ θα έρθει στην Αθήνα για να ξεσηκώσει το T-Center στον τελικό του Final Four της Ευρωλίγκας!

Ο Ντόρσεϊ θυμήθηκε τις εντυπωσιακότερες φάσεις του στη φετινή Ευρωλίγκα - Τι είπε για την κίνηση που πήρε από Σπανούλη

GM Βαλένθια: «Μιλάμε με την Euroleague για να εξασφαλίσουμε περισσότερα εισιτήρια για το Final Four»

Ο Γουόκαπ βαθμολόγησε τις προηγούμενες 10 πρωταθλήτριες Ευρώπης και έβαλε τελευταίο τον Παναθηναϊκό

Πετρίδης: «Παταγώδης αποτυχία και τέλος εποχής στον Παναθηναϊκό - Τα δεδομένα για Αταμάν και ρόστερ»

Euroleague: Το βίντεο της φωτογράφισης του Ολυμπιακού και το ερώτημα για το τρόπαιο

Euroleague: «Πρωτοφανής ζήτηση για τα εισιτήρια, πάνω από μισό εκατομμύριο ταυτόχρονοι χρήστες»!

Ιδιοκτήτης Βαλένθια: «Αποκλείσαμε έναν από τους γίγαντες της Ευρώπης»