Αναμφίβολα η Γαλατασαράι βρίσκεται στην πιο δύσκολη και κρίσιμη καμπή της ιστορίας της, λόγω των δεκάδων προβλημάτων που αντιμετωπίζει, με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν ένα νέο «πονοκέφαλο». Και αυτός είναι ο Κάρλος Αρόγιο!

Ο πολύπειρος γκαρντ είναι δυσαρεστημένος με την κατάσταση που επικρατεί στο σύλλογο, κυρίως με τις καθυστερήσεις στις πληρωμές και ζήτησε να λύσει το συμβόλαιό του!

«Με λύπη μου ενημερώνω τον Τύπο και τους τρομερούς οπαδούς εδώ στην Κωνσταντινούπολη, την απόφασή μου να φύγω από τη Γαλατασαράι. Αυτή ήρθε ύστερα από αρκετή και προσεκτική σκέψη. Δυστυχώς, λόγω της ασταθούς κατάστασης, δεν μπορώ να είμαι πλέον μέλος της Γαλατασαράι. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πιστούς φίλους της ομάδας για την αγάπη και το σεβασμό που μου έδειξαν αυτά τα τρία χρόνια.

Πάντα θα έχουν θέση στην καρδιά μου. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον κόουτς Αταμάν που με εμπιστεύτηκε όλα αυτά τα χρόνια. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων για όσα έκανα στην καριέρα μου. Επίσης, θα ήθελα ευχαριστώ πολύ τους συμπαίκτες μου που με στήριζαν και μου έδιναν έμπνευση, κάτι που ήθελα περισσότερο! Θα μου λείψετε πολύ παιδιά
», αναφέρει σε δήλωσή του ο Πορτορικανός.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube