Ο Παναργειακός έχει ξεκινήσει κάκιστα στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας χωρίς νίκη, μετρώντας μόλις 3 βαθμούς.

Την 10η αγωνιστική της Super League 2 η ομάδα του Άργους γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Ηλιούπολη με τον Αρμάντο Φουτσίνι να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Μάλιστα ο ίδιος μίλησε μετά το ματς και ανέφερε πως αν χρειαστεί να φύγει για να αλλάξουν τα πράγματα θα το κάνει.

«Μας λείπει κάτι. Κάναμε τα πλάνα με τη διοίκηση για να αλλάξουμε την κατάσταση, αλλά δεν το έχουμε καταφέρει ακόμα. Θα δούμε αν θα είμαι εγώ η αλλαγή για να πάει καλά η ομάδα. Είμαι τόσο χάλια σήμερα, για πρώτη φορά, σκέφτομαι το μέλλον, δεν ξέρω τι θα γίνει».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Superbet League 2: Οι διαιτητές της αγωνιστικής - Ποιο σφυρίζουν στα ντέρμπι

Τέλος από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Πύργου ο Κουτρομάνος

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Superbet League 2: Τότε διεξάγονται τα δύο ντέρμπι

Η Νίκη Βόλου απάντησε στον Πανιώνιο για τη διαιτησία: «Ανύπαρκτο πέναλτι και οφσάιντ στο δεύτερο γκολ»

Φωνάζει ο Πανιώνιος για το οφσάιντ του Ταβάρες: «Αδιανόητη και προκλητική υπόδειξη που καθόρισε την έκβαση»

Βαθμολογία Superbet League 2: Έχασε χρυσή ευκαιρία να πλησιάσει την πρωτοπόρο Μαρκό ο Πανιώνιος

Όρθιος στον Βόλο ο Πανιώνιος, ισόπαλο το ντέρμπι με τη Νίκη

Ο Μάναλης ισοφάρισε με πέναλτι και αφιέρωσε το γκολ στον Πέττα

Με σουτ στην κίνηση, ο Τζανετόπουλος χάρισε το προβάδισμα στη Νίκη Βόλου απέναντι στον Πανιώνιο

«Κόλλησε» στη Χρυσούπολη και πέταξε την ευκαιρία η Athens Kallithea - Πρώτη και... επεισοδιακή νίκη για Αναγέννηση!