Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βρήκε, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Τάσος Λαγός. Ο Έλληνας αμυντικός μέσος είναι ήδη στην Γερμανία και σε προχωρημένες συζητήσεις με την Βίρτσμπουργκερ Κίκερς.

Όλα δείχνουν πως ο παίκτης θα δώσει τα χέρια με τον νεοφώτιστο σύλλογο της δεύτερης κατηγορίας (στοχεύει… ψηλά του χρόνου) και θα συνεχίσει εκεί για τα επόμενα δύο ή τρία χρόνια.

Ο 24χρονος «κόφτης» αναδείχθηκε από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, παρουσίασε μεγάλη βελτίωση στο παιχνίδι του, διετέλεσε εκ των αρχηγών του συλλόγου, ωστόσο επί Στραματσόνι έχασε τη θέση του στο ρόστερ. Από τη στιγμή, λοιπόν, που ο Λαγός δεν βρισκόταν στα πλάνα του Ιταλού προπονητή, «ψάχτηκε» για νέα στέγη, προκειμένου να μην μείνει ανενεργός.

Ο παίκτης αποχωρεί από το τριφύλλι, έχοντας αγωνιστεί 121 παιχνίδια με την πράσινη φανέλα κι έχοντας πετύχει πέντε γκολ. Άμεσα αναμένεται να μείνει ελεύθερος για να υπογράψει στην Βίρτσμπουργκερ Κίκερς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Marca: Ξεχωρίζει τον Ολυμπιακό στη νέα εποχή της Εθνικής Ελλάδας

Στις εγκαταστάσεις του Άρη η Ολλανδία - Συναντήθηκε με Τσάβι και Φαν Νίστελροϊ ο Γρηγορίου

Σε πλήρη ετοιμότητα ο Παναθηναϊκός: Ανακατασκευάζει τον χλοοτάπητα του ΟΑΚΑ σε 72 ώρες!

Επιστροφή Σοφοκλή Πιλάβιου στον Παναθηναϊκό - Αυτά θα είναι τα καθήκοντά του

Παναθηναϊκός: Ανεβάζει στροφές ο Ταμπόρδα - Θετικά νέα και για Κοντούρη

Αφαίρεση τριών βαθμών και πρόστιμο στον Βόλο για χειραγώγηση αγώνα με φόντο τις δηλώσεις Σούντγκρεν - Η αντίδραση Μπέου

Στον Ατρόμητο ο Βουνοτρυπίδης

Νικολακόπουλος: «Η τριπλή στόχευση Ιμανόλ για τους νέους και τι είχε με τον Χριστογεώργο και Μανδά»

Τσακίρης: «Ποιους παίκτες της ΑΕΚ ωφέλησε η διακοπή - Ο προγραμματισμός για Βάργκα»

Δεσύλλας: «Θετικές οι κινήσεις της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, δείχνουν ότι ο κόσμος αποτελεί προτεραιότητα»