Ακόμα και να γίνει η ανατροπή και να μείνει ο Αλέξης Κούγιας στην Παναχαϊκή, είναι δεδομένο πως τα... βαριά συμβόλαια δεν έχουν θέση στη νέα ομάδα που θα σχεδιαστεί και θα είναι βασισμένη σε νεαρά και... διψασμένα παιδιά.

Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν ήδη τρεις έμπειροι αποχώρησαν απ' το ρόστερ. Οι Κοντογουλίδης, Λίτσης και Κωστόπουλος που ήταν απ' τους βασικούς στη τρέχουσα σεζόν, έλυσαν τα συμβόλαιά τους κι αναζητούν τη νέα ποδοσφαιρικής τους στέγη.

Οι εκκαθαρίσεις θα συνεχιστούν και φαίνεται πως οι επόμενοι που θα φύγουν απ' την Πάτρα θα είναι ξένοι. Πρόκειται για τους Βιγιαφάνε, Ντα Κόστα και Γκαντιάγκα που πιθανώς και μέσα στην εβδομάδα να έχει ολοκληρωθεί η συνεργασία τους.

Από 'κει και πέρα, Κούγιας και Φυντάνης συνεχίζουν να κάνουν έναν... πρόχειρο σχεδιασμό για το χτίσιμο της πατρινής ομάδας για του χρόνου, δίχως όμως η κατάσταση να είναι ακόμα ξεκάθαρη, αφού εκκρεμούν αρκετά ζητήματα και προπάντων το οικονομικό και το «μένω – φεύγω» του μεγαλομετόχου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεκάδες καπνογόνα στον μώλο της Καλαμάτας πριν από τη φιέστα ανόδου της Μαύρης Θύελλας - Βίντεο του sport-fm.gr

Νίκες παραμονής για Νέστο και ΠΑΟΚ Β - Βύθισε και άλλο τον ΠΑΣ ο Καμπανιακός

Super League 2: Μάχες επιβίωσης σε Χανιά, Ηλιούπολη και Χρυσούπολη

Super League 2: ΔΣ μέσω τηλεδιάσκεψης - Τα θέματα που θα συζητηθούν

Άλλαξε την απόφασή του ο Σπηλιώτης - Ανέβαλε τα ματς στο τοπικό Μεσσηνίας ελέω της φιέστας της Καλαμάτας!

Βέλη της Καλαμάτας στον πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας: «Βρήκε τον τρόπο να μην διευκολύνει τον κόσμο σε ημέρα γιορτής»

«Βαριά» καμπάνα στον Κολοβό για την αποβολή του από το ματς με την Καλαμάτα

Βασιλόπουλος: «Θα τηρηθεί πλήρως το χρονοδιάγραμμα, Νοέμβριο θα παίζει η Καλαμάτα στο σπίτι της»

Παπαδόπουλος ενόψει του Μαρκό-Πανιώνιος: «Να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος»

Το πρόγραμμα της φιέστας της Καλαμάτας: «Η Μαύρη Θύελλα την Κυριακή γιορτάζει»