Η ανανέωση του συμβολαίου του Αντρές Ινιέστα με την Μπαρτσελόνα ήταν γνωστή εδώ και λίγες ημέρες, ωστόσο σήμερα έπεσαν οι υπογραφές.

Ο Καταλανός άσος πήγε στα γραφεία των «μπλαουγκράνα», όπου παρουσία των στελεχών της ομάδας, υπέγραψε μέχρι το καλοκαίρι του 2018! Πάντως, μετά το πέρας εκείνου του έτους, το συμβόλαιό του θα ανανεώνεται αυτόματα, εφόσον πιάνει τις απαραίτητες συμμετοχές μέσα στη σεζόν!

Ο Ινιέστα είναι τώρα 29. Το 2018 θα είναι 34. Βρίσκεται στις ακαδημίες της Μπάρτσα από τα 12 του (1996), κάτι που σημαίνει πως σε πέντε χρόνια θα έχει συμπληρώσει 22 χρόνια στην αγαπημένη του ομάδα. Αν δεν είναι αυτό σχέση ζωής, τότε τι είναι;

Όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στους Καταλανούς έχει πανηγυρίσει 6 πρωταθλήματα Ισπανίας, 2 Κύπελλα, 6 Σούπερ Καπ Ισπανίας, 3 Τσάμπιονς Λιγκ, 2 Σούπερ Καπ Ευρώπης και 2 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων.

Λίγο μετά, ο ευτυχισμένος Ινιέστα, τόνισε μέσω twitter: «Σήμερα είναι μια μαγική μέρα για μένα. Σας ευχαριστώ για την αγαπή που μου δίνετε από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην Μπαρτσελόνα, στα 12 μου».


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Ατλέτικο πέρασε από την Παμπλόνα και έβαλε την Οσασούνα σε μπελάδες

Κλείδωσε τα… αστέρια η Μπέτις απέναντι στην Έλτσε - Ανάσα για Λεβάντε αφήνοντας με το παράπονο τη Θέλτα

Η Μπαρτσελόνα κινείται νομικά για τις καταγγελίες του Φλορεντίνο Πέρεθ!

«Προσπάθησε να ταπεινώσει το ABC και εμένα»: Στην αντεπίθεση ο δημοσιογράφος που του επιτέθηκε ο Πέρεθ!

Πέρεθ για τον καυγά Βαλβέρδε-Τσουαμενί: «Οι παίκτες ρίχνουν γροθιές και μετά γίνονται φίλοι - Η διαρροή είναι χειρότερη»

Ρωτήθηκε για Μουρίνιο ο Πέρεθ: «Δεν πρόκειται να μιλήσω για προπονητές ή παίκτες, προέχουν άλλα...»

Προκήρυξε εκλογές στη Ρεάλ ο Πέρεθ: «Έχει ξεκινήσει εκστρατεία εναντίον μου, με λύπη ενημερώνω ότι δεν θα παραιτηθώ»

Μπαμ, το... έριξε ο Κασίγιας: «Δεν θέλω τον Μουρίνιο στη Ρεάλ»

La Liga-36η αγωνιστική: Κρίσιμες μάχες για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και την παραμονή

Ρέαλ Μαδρίτης: Έκτακτη συνέντευξη Τύπου προανήγγειλε ο Φλορεντίνο Πέρεθ