Το δικό τους τεστ ενόψει των Ολυμπιακών αγώνων θα δώσουν οι Έλληνες ιστιοπλόοι Αιμίλιος Παπαθανασίου και Αντώνης Τσότρας, στο Γουέιμαουθ, όπου το 2012 θα φιλοξενηθεί το Ολυμπιακό τουρνουά της ιστιοπλοΐας.

Πρόκειται για ένα άτυπο test event που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο Γουέιμαουθ. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής ιστιοπλοΐας του Ολυμπιακού Αιμίλιος Παπαθανασίου με πλήρωμα τον Αντώνη Τσότρα βρίσκονται στη 18η θέση της ρεγκάτας του Παγκοσμίου Κυπέλλου «Skandia Sail for Gold» . Φαίνεται να είναι μια ευκαιρία για το ελληνικό δίδυμο να πειραματιστεί στον χώρο όπου θα παλέψει για ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου που θα γίνουν τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες ελληνικές συμμετοχές, οι Καμπουρίδης και Παπαδόπουλος είναι έκτοι στα 470, ο Μιτάκης είναι 17ος στα FINN, ενώ στα RSX 31η είναι η Αγγελική Σκαρλάτου.

Στις κατηγορίες ΑΜΕΑ, είναι πέμπτοι οι Χριστοφόρου, Αλεξάς και Νοταρόγλου στα Sonar, ενώ στα 2,4 mp ο Δεληκούρας είναι 22ος και ο Σαραφίδης 28ος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι νικητές στα open περιφερειακά πρωταθλήματα νήσων Αιγαίου και Βορείου Ελλάδας σε όπτιμιστ και ILCA 4

Το ''1st Paddle Challenge Poros 2026'' έρχεται στον Πόρο στις 13–15 Μαρτίου

Τα αποτελέσματα της 1ης Πανελλήνιας Πρόκρισης Bic Techno 293 & 293 Plus για την Εθνική Ομάδα

Πρεμιέρα για τις εθνικές προκρίσεις σε ILCA 4 και Bic Techno – Τριήμερο ιστιοπλοϊκής δράσης σε Σαλαμίνα και Βουλιαγμένη

Ερμιόνη Γκίκα: «Αφιερώνω το μετάλλιο στην Ελλάδα – Στη Θεσσαλονίκη θέλω το χρυσό»

AEGEAN 600 - Η αντίστροφη μέτρηση για το 6o, οι εγγραφές συμμετοχής και οι αναμνήσεις των πληρωμάτων

Δεύτερη στον κόσμο η Ερμιόνη Γκίκα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ILCA 6 U21

Open Περιφερειακό Πρωτάθλημα Αθηνών Optimist: 203 σκάφη και διεθνείς συμμετοχές

Πρώην προπονητής Ολυμπιονίκη του 2024 καταδικάστηκε για σεξουαλικές επιθέσεις!

Με επτά Έλληνες αθλητές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Ιστιοπλοΐας 2025 στη Βιλαμούρα