Η Εθνική ολοκληρώνει τον κύκλο προετοιμασίας της εν όψει Ευρωμπάσκετ αντιμετωπίζοντας απόψε (21:00, ΕΡΤ, Novasports, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sportfm.gr) τη Σερβία στο ΟΑΚΑ για το τουρνουά «Ακρόπολις-Eurobank».

Η ελληνική ομάδα χθες κόντρα στην Ιταλία παρουσίασε βελτίωση μεν, αλλά όχι σε ικανοποιητικό βαθμό σε σχέση με το απογοητευτικό πρόσωπο απέναντι στη Γεωργία. Είναι προφανές πως υπάρχουν ακόμη μεγάλα περιθώρια προόδου, βάσει της ποιότητας του ρόστερ, αλλά δεν υπάρχει πολύς χρόνος, μιας και την ερχόμενη Πέμπτη ξεκινούν οι επίσημοι αγώνες.

Στο αποψινό τελευταίο τεστ, απέναντι σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο που πάντως χθες έχασε επίσης από τη Γεωργία (66-68), η Εθνική καλείται να δείξει ακόμη καλύτερο πρόσωπο. Εκτός μάχης θα είναι ξανά ο Νίκος Παππάς, που έχει έναν σπασμό στη μέση ο οποίος όμως δεν εμπνέει ανησυχία. Ο Κώστας Μίσσας στο τέλος της βραδιάς πιθανότατα θα ανακοινώσει και τη δωδεκάδα. Από τους 14 υπάρχοντες στο ρόστερ όλα δείχνουν πως θα «κοπεί» ο Λαρεντζάκης και ένας εκ των Μήτογλου, Μπόγρη και Αντετοκούνμπο. Ο Αγραβάνης με τη χθεσινή του παρουσία και την ικανότητά του να παίξει στο «4» και στο «5» δύσκολα θα μείνει εκτός δωδεκάδας.

Η ελληνική ομάδα θα πετάξει για το Ελσίνκι το μεσημέρι της Δευτέρας και την Πέμπτη θα πέσει στη μάχη του Ευρωμπάσκετ αντιμετωπίζοντας στις 16:30 την Ισλανδία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βεζένκοφ: «Δεν είμαι στο 100%, όμως πρέπει να αγωνιστώ - Δεν μ' αρέσει να ενοχλεί κάτι, αλλά είναι μέρος του αθλητισμού»

Το game winner του Βεζένκοφ και ο φρενήρης ρυθμός: Τα highlights της νίκης του Ολυμπιακού επί του Ερυθρού Αστέρα

Μπαρτζώκας: «Η άμυνα ήταν υποτονική, έχουμε πολλά να βελτιώσουμε» - Η εξήγηση για την απουσία Ντόρσεϊ

Μοντέρο στην άμυνα, Βεζένκοφ στην επίθεση: Το δραματικό φινάλε στη φιλική νίκη του Ολυμπιακού επί του Ερυθρού Αστέρα

Μεγάλη ανατροπή και νίκη του Ηρακλή στη Ρουμανία!

Νίκησε ξανά τον Ερυθρό Αστέρα με φουλ επίθεση και ασταμάτητο Σάσα ο Ολυμπιακός!

Τα highlights από την εύκολη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ στη Ρόδο

Λαρεντζάκης: «Καταλαβαίνω απόλυτα τον κόσμο της ΑΕΚ - Έκανα μία λάθος χειρονομία, ελπίζω να με συγχωρέσουν»

Ομπράντοβιτς: «Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε - Να δώσουμε τα πάντα για τον κόσμο μας»

Πρώτο δείγμα θετικό για τον νέο Παναθηναϊκό του Ομπράντοβιτς, άνετα την ΑΕΚ με «όπλο» την άμυνα!