Ούτε και χθες ανακοινώθηκε η απόκτηση του Τζίμερ Φριντέτ από τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Χθες από το απόγευμα και μετά (λόγω διαφοράς ώρας) υπήρχε ανταλλαγή εγγράφων και έμπαιναν οι τελευταίες πινελιές στους λεπτομερέστατους όρους της συμφωνίας με τον 30χρονο Αμερικανό γκαρντ.

Εκτός σοβαρού απροόπτου, λοιπόν, είναι θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί το deal και από εκεί και πέρα να ανοίξει ο δρόμος για τις επόμενες κινήσεις των «πράσινων».

Οι εκκρεμότητες, μετά την απόκτηση του Φριντέτ, δεν είναι πολλές. Ουσιαστικά απομένει να συμφωνήσει ο Ίαν Βουγιούκας για νέο συμβόλαιο, να ανακοινωθούν οι Μπεν Μπεντίλ και Τζέικ Γουάιλι, αλλά και να αποκτηθεί ένας παίκτης που θα καλύπτει τις θέσεις «3» και «2». Στη λίστα υπάρχει το όνομα του Ράιον Μπράουν που έπαιξε την περασμένη σεζόν στον Προμηθέα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σκάνδαλο μπάσκετ: «Ο πρόεδρος θέλει να απαλλαγούμε από τον Μπόγρη στον Προμηθέα. Κάνε ό,τι μπορείς»

Δικηγόρος Τσαρούχα-Κορομηλά: «Δεν έχουν διαπράξει κάποια αξιόποινη πράξη-Είναι άνθρωποι καθαροί, νόμιμοι»

Σκάνδαλο μπάσκετ: «Υποστήριξε τους αδελφούς Έλληνες» έγραφε SMS - Οι «10» που «ξεκλείδωσαν» την υπόθεση

Η σύζυγος του ΜακΚίσικ απάντησε στον Γιαννακόπουλο και τα έβαλε με Τσαρούχα-Η αιχμή για Μπαρτζώκα

Ασβεστάς: «Μόνο σε αυτές τις περιπτώσεις εκδίδεται ένταλμα σύλληψης»

Σκάνδαλο μπάσκετ: «Έκανα ό,τι μου ζήτησαν για να οριστώ στην Α1»-Συνεργάτης του Λιόλιου μου έδωσε 100χιλ»

Περιστέρι Betsson: Επετειακή διάθεση 55 εισιτηρίων διαρκείας με έκπτωση 55€

Βρούτσης στον bwinΣΠΟΡ FM: «Θλιβερή εικόνα, να κλείσουν άμεσα οι πληγές στο μπάσκετ»

Σκάνδαλο στο μπάσκετ: Απολογείται σήμερα ο πρώην διαιτητής με τα 820.000 ευρώ

Σκάνδαλο στο μπάσκετ: «Πάμε για την υπέρβαση της χρονιάς. Αχαστη τριάδα»