Ηθερμοκρασία σερβιρίσματος μπορεί να απογειώσει ή να προσγειώσει ανώμαλα ακόμη και το καλύτερο κρασί. Ένα κρασί που σερβίρεται πολύ ζεστό ή πολύ κρύο μπορεί να δείξει φτωχό, πλαδαρό, αλκοολικό ή επιθετικό, χαλώντας τη συνολική εμπειρία. Όμως δεν υπάρχει μία θερμοκρασία για όλα τα στυλ κρασιού. Το κάθε στυλ έχει το δικό του εύρος, ανάλογα με το σώμα, την παλαίωση και το αρωματικό του προφίλ.
Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Τελικά σε ποια θερμοκρασία είναι καλύτερο να σερβίρουμε το κρασί;