Η αστοχία του Τσιπτσίου απ’ τα έντεκα βήματα δεν ήταν αρκετή για να σταματήσει την Στεάουα απ’ την νίκη επί της Λουντογκόρετς στα πλέι οφ του Champions League, αφού ο ίδιος ήταν που… πήρε το αίμα του πίσω.

Η πρωταθλήτρια Βουλγαρίας, με τον Στογιάνοφ κάτω απ’ τα δοκάρια να βρίσκεται σε εξαιρετική μέρα, δεν άφησε τη Στεάουα να κάνει το… παιχνίδι της. Η απόκρουσή του στο πέναλτι που εκτέλεσε ο Τσιπτσίου στο 33’ -μετά από ανατροπή του Μίνεφ στον Σανμαρτεάν- και μια ακόμα στο σουτ του ίδιου στο 45’ την κράτησαν στο 0-0 του ημιχρόνου, παρά την κατοχή των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο μισό του ματς, η Στεάουα έδειξε αποφασισμένη να πάρει τη νίκη μπροστά στον κόσμο της. Κάτι που κατάφερε τελικά στο 88’, όταν ο Τσιπτσίου πήρε… εκδίκηση για το χαμένο πέναλτι και έστειλε την μπάλα σστα δίχτυα.

Στεάουα Βουκουρεστίου: Αρλάουσκις, Ράπα, Ζουκάλα, Λατοβλέβιτσι, Βαρέλα, Τσιπτσίου, Πρεπέλιτα, Στάντσιου (57’ Κεσερού), Σανμαρτεάν (90’ Φιλίπ), Μπρίφελντ, Πόπα (83’ Ιάντσου)

Λουντογκόρετς: Στογιάνοφ, Μίνεφ, Μότι, Τερζίεφ, Ζούλιο Καϊσάρα, Ντιακόφ, Ζλατίνσκι (46’ Φάμπιο Εσπίνιο), Μαρσελίνιο (85’ Αμπέλ), Αλεκσάντροφ, Μισιτζάν, Χάμζα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube