Νέα επεισόδιο στο σίριαλ με την έδρα του τελικού του Champions League!

Σύμφωνα με το Associated Press και τον Independent, η βρετανική κυβέρνηση και η UEFA δεν κατέληξαν σε συμφωνία για το πού θα διεξαχθεί, τελικά, η αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Τσέλσι στις 29 του μήνα, και η επικρατέστερη επιλογή τώρα φαίνεται πως είναι το «Ντραγκάο» της Πόρτο!

Ο τελικός του Champions League, θυμίζουμε, ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη, αλλά η Μεγάλη Βρετανία έβαλε την περασμένη εβδομάδα στην «κόκκινη λίστα» την Τουρκία λόγω κορωνοϊού, κάτι, φυσικά, που σημαίνει 10ήμερη καραντίνα για τις ομάδες με την επιστροφή τους από τη γειτονική μας χώρα στο Νησί και ενώ στις 11 Ιουνίου ξεκινάει το EURO.

Το «Γουέμπλεϊ», λοιπόν, βρέθηκε από χθες το βράδυ (09/05) στην πρώτη γραμμή, προκειμένου να φιλοξενήσει το μεγάλο ραντεβού, ωστόσο η βρετανική κυβέρνηση και η ευρωπαϊκή ομοσπονδία δεν συμφώνησαν στο ραντεβού της Δευτέρας (10/05) και πλέον φαίνεται πως προκρίνεται η επιλογή της Πορτογαλίας για δεύτερη σερί χρονιά και το ''Estadio do Dragao'' στο Οπόρτο! Πέρυσι, που και πάλι ο τελικός είχε... φύγει από την Πόλη, το ματς ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Παρί Σεν Ζερμέν διεξήχθη στη χώρα της Ιβηρικής, αλλά στο «Ντα Λουζ» της Μπενφίκα.

Ήδη από την Κυριακή, εξάλλου, οι ''New York Times'' είχαν γράψει ότι το «Ντραγκάο» θα μπορούσε να φιλοξενήσει τον τελικό του Champions League και ότι οι εκπρόσωποι του πορτογαλικού ποδοσφαίρου έχουν ενημερώσει την UEFA για τη διάθεσή τους να οργανώσουν το παιχνίδι.

Εν αναμονή πια των οριστικών αποφάσεων από πλευράς ομοσπονδίας...

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πολικό ψύχος στην Αστάνα: Μέχρι -22 η θερμοκρασία και αίσθηση… -27 την ημέρα του Καϊράτ-Ολυμπιακός!

Ολυμπιακός: Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς με την Καϊράτ

Το προβάδισμα του Ολυμπιακού για την απευθείας είσοδο στη league phase του Champions League και η σύμπτωση με τη Σαχτάρ

Πώς μπορεί η Σαχτάρ να «κλέψει» το εισιτήριο του Champions League από τον Ολυμπιακό!

«Απλά πες τις ομάδες σωστά»: Επικό γλέντι με Κάραγκερ για Ολυμπιακό και Ρεάλ Μαδρίτης

Το επιβλητικό κορεό, οι αντιδράσεις στα γκολ και το ζεστό χειροκρότημα: Η παρακάμερα του Ολυμπιακός-Ρεάλ

Με Εμπαπέ η καλύτερη ενδεκάδα της 5ης αγωνιστικής στο Champions League

Ροντινέι για τον... παλιόφιλο Βινίσιους: «Είναι ο καλύτερος στον κόσμο - Δεν τον έπιανα και όχι από θέμα σεβασμού»

Απειλές κατά του Κοτάρσκι – «Είμαστε δίπλα του»

Η πρώτη τοποθέτηση παίκτη της Λίβερπουλ στα social media: «Είναι δύσκολες οι στιγμές…»